Peter R. de Vries mogelijk naar VARA

Foto: Nick van OrmondtHet eerste programma dat Peter R. de Vries na zeventien jaar misdaad-tv bij SBS 6 gaat doen, komt waarschijnlijk op de buis bij de VARA. Er vinden op dit moment gesprekken plaats. Dat vertelt de journalist op Twitter. De Vries ziet het positief in. “Ik ben gepolst om een serie te maken over schendingen van kinderrechten. De VARA is geïnteresseerd. Nog niets rond, maar positief gesprek. Alles nog in aftastende fase. Heb zelf nog geen ‘ja’ gezegd“, zo vertelt hij. 

Het zou ook zo maar kunnen dat De Vries iets bij SBS 6 blijft doen, benadrukt hij. “Heb deze maanden veel gesprekken met producenten en zenders, ook SBS, veel interessante dingen, maar nog niets rond. VARA is optie.”

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen