Peter van der Vorst rakelt homogeruchten Mark Rutte op

Foto: Nick van OrmondtPeter van der Vorst heeft premier Mark Rutte tijdens een tv-interview opnieuw gevraagd naar zijn seksuele voorkeur. Hoe hij dit keer reageert op de geruchten dat hij homoseksueel zou zijn, is zaterdag te zien in de special Van der Vorst ziet Haagse sterren. Dat heeft RTL 4 woensdag gemeld. Rutte praat uitgebreid over zijn liefdesleven. “Wanneer was zijn laatste relatie en hoe lang duurde deze? En wat is waar van de homogeruchten die over hem de ronde doen?“, aldus RTL.

De VVD-leider heeft al vaker aangegeven het niet relevant te vinden om op televisie over zijn liefdesleven te praten. Zo haalde hij uit naar BNN, toen die omroep in een tv-show op zoek ging naar een vrouw voor Rutte. “Omroep MAX is nog moderner. Het is toch heel raar dat je in Nederland niet zonder partner zou mogen leven.

In de politieke special van Van der Vorst ziet sterren gaat Van der Vorst ook thuis langs bij Diederik SamsomEmile RoemerAlexander PechtoldSybrand van Haersma Buma en Jolande Sap.

Het programma begint zaterdag om 22.00 uur op RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen