VARA belooft ‘volop vernieuwing’ in nieuw tv-seizoen

De VARA belooft ‘volop vernieuwing’ in het nieuwe tv-seizoen. Ze introduceert een aantal nieuwe titels en steekt bestaande programma’s in een nieuw jasje. Dat heeft de omroep woensdag gemeld op de najaarspresentatie. Frans Klein, programmadirecteur van VARA, vertelt: “Onze programmering in het komende seizoen maakt duidelijk dat de ambities van de VARA onverminderd groot zijn, met veel nieuwe titels als Lieve Liza, In goed gezelschap en The Spiral.”

Verder zijn er het nieuwe mediaprogramma De kunst van het maken met Claudia de Breij, de documentaire De Entertainer over Paul de Leeuw, de tragikomedie Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld van scenarioschrijver Maria Goos en de improvisatieshow In Goed Gezelschap van Sara Kroos en Thomas van Luyn.

Daarnaast zorgen we voortdurend voor vernieuwing binnen en rond succesformules, waaronder Kassa en De Wereld Draait Door“, aldus Klein.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat SBS 6 ook na de zomer een dagelijkse talkshow met de VI-mannen moet uitzenden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen