‘Dokter Tinus heel anders dan Dokter Deen’

De dramaserie Dokter Tinus van SBS 6 is volstrekt anders dan Dokter Deen, de kijkcijferhit met Monique van de Ven. Dat vertelt Thom Hoffman, de vertolker van dokter Tinus, in het AD. Dokter Tinus begint woensdagavond. “De dokter die ik speel staat mijlenver af van dokter Deen“, vertelt hij alvast. “Monique van de Ven kan in haar doktersrol alles wat ik niet kan. De enige overeenkomst is dat ook dokter Tinus praktijk houdt in een kleine gemeenschap waar de tijd heeft stilgestaan.

Bovendien is Dokter Tinus heel wat minder charmant dan Dokter Deen, verklapt hij. “Dokter Tinus beschikt over geen enkele sociale vaardigheid. Hij is idioot, rauw, ongemanierd. Wacht u voor de dokter, haha!

De SBS 6-dokter heeft er verder last van dat hij geen bloed kan zien. “Sommige scenes zijn bijna in de stijl van Fawlty Towers. Dat maakt Dokter Tinus wel radicaal anders, en is voor mij de hoofdreden geweest direct ‘ja’ te zeggen.

Dokter Tinus is om 20.30 uur te zien op SBS 6.

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen