‘Love is in the Air oude wijn in nieuwe zakken’

Foto: RTLHet nieuwe programma Love is in the Air van Robert ten Brink is oude wijn in nieuwe zakken. Althans, dat zegt de presentator zelf op Radio 3FM. De show waarin Ten Brink de hele wereld over reist om mensen te herenigen, gaat woensdagavond om half negen in première op RTL 4. “Het is oude wijn in nieuwe zakken. Het gaat nu niet echt over relaties, het zijn meer families die we samenbrengen. Het is wel een heel heftig programma geworden“, legt de presentator uit.

Ten Brink vindt het geen straf om zo veel te reizen voor de show. Hij vloog onder meer naar Canada, Argentinië en Nieuw-Zeeland. “Mensen vroegen de afgelopen jaren aan me wat ik wel eens zou willen doen. Toen zei ik: een reisprogramma. Dat is dit niet. Het gaat niet om mijn reizen, maar om de mensen die naar hun families gaan. Maar je komt nog wel eens ergens.”

De RTL 4-ster heeft talloze vluchten achter de rug. “Man, hou op. We waren op een gegeven moment in Argentinië en toen door naar Chili. In acht dagen hebben we negen vluchten gemaakt. Op een dag waren we vrij, maar toen zaten we veertien uur in een hobbelig busje.

Al die uren onderweg brengt Ten Brink gewoon met de kandidaten door. “Eigenlijk ben je dag en nacht met elkaar onderweg. Je ontbijt, staat op, bent onderweg met al die mensen. Dat schept wel een band.

Het is niet alleen leuk. Ik vind het nog steeds een eer om zulke ingewikkelde programma’s te mogen maken. Ik hoop dat nog lang te blijven doen. Ik ben er erg happy mee.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ziet u André Hazes jr. ook graag met Gordon mee emigreren naar Dubai?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen