The Voice of Holland tegelijk op RTL 4 en Radio 538

De liveshows van The Voice of Holland zijn dit seizoen niet alleen te volgen op RTL 4, maar ook rechtstreeks op Radio 538. Het is voor het eerst in de Neder- landse radiogeschiedenis dat een reeks tv-shows tegelijkertijd óók op de radio te horen is. Dat heeft 538 woensdag laten weten. Waar de eerste live-uitzending op RTL 4 vrijdag begint om 20.30 uur, kan men op Radio 538 al vanaf 20.00 uur inschakelen. Dj’s Barry Paf en Jens Timmermans doen dan verslag achter de schermen.

De radiostudio in Studio 22 staat backstage tussen het podium en de Red Room, waar de kandidaten zich ophouden. “Alle kandidaten en bekende nationale én internationale artiesten komen voorbij en geven exclusieve interviews op de radio.”

De vaste vrijdagavondprogrammering van Radio 538 komt hiermee van 20.00 tot 00.00 uur te vervallen.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen