The Voice of Holland tegelijk op RTL 4 en Radio 538

Geplaatst op wo 30 nov 2011 om 11:26

De liveshows van The Voice of Holland zijn dit seizoen niet alleen te volgen op RTL 4, maar ook rechtstreeks op Radio 538. Het is voor het eerst in de Neder- landse radiogeschiedenis dat een reeks tv-shows tegelijkertijd óók op de radio te horen is. Dat heeft 538 woensdag laten weten. Waar de eerste live-uitzending op RTL 4 vrijdag begint om 20.30 uur, kan men op Radio 538 al vanaf 20.00 uur inschakelen. Dj’s Barry Paf en Jens Timmermans doen dan verslag achter de schermen.

De radiostudio in Studio 22 staat backstage tussen het podium en de Red Room, waar de kandidaten zich ophouden. “Alle kandidaten en bekende nationale én internationale artiesten komen voorbij en geven exclusieve interviews op de radio.”

De vaste vrijdagavondprogrammering van Radio 538 komt hiermee van 20.00 tot 00.00 uur te vervallen.
24 Reacties op “The Voice of Holland tegelijk op RTL 4 en Radio 538”


 1. JaJa

  Wat is die Paul Turner een enge man. Doet me denken aan Richard Simmons:
  http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Richard+Simmons+2010+World+Fitness+Day+uDJjx2-qZANl.jpg

 2. MediaPrak

  Dus de ‘liveshows’ komen weer vanuit het mediapark. Zaten vorig jaar ergens in de provincie. Zal TCN/DutchView wel weer enorm met de prijs gestunt hebben. Zie het overschot aan lege hallen (lees: studio’s) Aalsmeer, Amsterdam ZO(Endemol), Baarn, Ede. Mij benieuwen welke het eerst in surseance gaat.

 3. guusflater

  Dat wordt dan lekker luisteren naar EKSTRA WEEKEND

 4. Anoniem

  Angela zingt nu bij KoffieMAX, echt verschrikkelijk, plaatsvervangend schaamt krijg ik altijd bij deze dikke oud vrouw. Ik hoop dat iemand haar vertelt dat ze niet moet gaan zingen en ik wete het zeker dat John de Mol haar zou wwillen inruilen met voor een beter coach maar hij is loyaal en dankbaar

 5. Bert

  dit gebeurde al in 1988 met de finale van de Soundmixshow bij de KRO op radio en televisie, niks nieuws onder de zon, wel heel leuk maar nogmaals een oude grap[!

 6. Ineke

  JaJa het gaat om het zingen en niet of jij iemand eng vindt!

  En Anonymous: lekker makkelijk om iemand anoniem op internet voor dikke oude vrouw uit te maken. Ben benieuwd hoe jij er uit ziet!

 7. Henk

  Voor het eerst? Nederland 1 en 2 deden dat vroeger met alle grote concerten. Nu niet meer omdat TV-Beeld en Radio-Geluid door de moderne distributie nooit meer synchhroon komt en dat kijkt niet prettig.

 8. peter

  @mediaPrak
  De vorige live shows kwamen bij de studio’s van Lukkien vandaan.
  Ik denk dat ze dit jaar studio 22 weer kiezen omdat daar meer publiek bij kan.

 9. Peter

  Studio 22 is ook veel beter te bereiken en mooier.

 10. BK

  De finale vorig jaar werd ook al live gezonden op 538….en kwamen alle liveshows uit Ede (herinneren wij ons nog een hevige sneeuwval, geen publiek, dus heel Ede kreeg de uitnodiging)…

 11. Daan

  Niet vervelend bedoelt, maar ik hoop dat we na de 1ste liveshow ok echt de Voice of Holland krijgen. Amerikanen, engelsen of andere nationaliteiten die hier een tijdje verblijven hoeven niet zover te komen en zeker niet te winnen.

 12. kwikjealex

  Zie niet in waarom

 13. Mediaprak

  @Peter
  Zo groot is studio 22 nou ook weer niet. Denk echt dat TCN(eigenaar van gebouwen op mediapark) en DutchView (leverancier van apparatuur) een heel scherpe deal hebben gemaakt. De overige JdM/Talpa shows komen niet voor niets uit een uitgewoonde hal in Baarn. (naast Nijhof langs de A1).

 14. Ano

  Ben benieuwd of dit ook luisteraas gaat kosten of opleveren?,
  Nu JDM Radio 538 group in handen heeft

 15. Robin

  Kijk erg uit naar de liveshows! Vind de liveshows ook het leukste gedeelte van welke talentenjacht dan ook. Ben benieuwd wat de kijkcijfers gaan doen. Gaan ze door de 4 miljoen grens heen??

 16. Peter

  @Robin gaat aardig in de buurt komen denk ik.

 17. Tim

  Handig! Tijdens de reclames heb ik vorige finale steeds Radio 538 opgezet (kan handig met digitale TV), waar je weer interviews hoort met de artisten. Dus de reclame’s zijn dan ook minder irritant.

 18. peter

  @MediaPrak
  Oke, nou ja je zult ongetwijfeld gelijk hebben, maar omdat ze bij elke show zeggen: “de grootste tv studio van Europa” dacht ik dat hij groter dan die van Lukkien moet zijn. Zelf ben ik nooit in 22 geweest, wel in Baarn, maar dat vond ik qua grootte tegenvallen. Kan me voorstellen dat een Voice of Holland daar niet opgenomen wordt. Bedankt voor je info.

 19. Kaj

  Het uitzenden van iets éénmaligs gebeurt inderdaad heel vaak. Maar dit is de eerste keer dat dat bij een hele serie gebeurt.

 20. Kaj

  @Ano: Hij heeft het pas vanaf 1 januari, op dit moment dus nog niet.

 21. Kaj

  @peter: Studio 22 is groter, Lukkien is alleen hoger.

 22. Anoniem

  Ja hoor doe het maar weer in de randstad,Ede is ook zo ver weg.

 23. Ano

  Dat bedoel ik niet @Kaj,

  Dat hij met de voice of holland meteen radio538 er bij plakt met de liveshows.
  Het is nog niet 100procent zeker van JDM en radio538 group. RTL kan nog terugkopen.

 24. ben

  Heeft YorinFM in het verleden ook niet een van de eerste Idols uitgezonden? Volgens mij was dat niet alleen een finale?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.