James Morrison adviseert kandidaten The Voice

James Morrison en Taio Cruz treden vrijdag op als adviseur in The Voice of Holland. Ze geven tips en advies aan de kandidaten. Dat heeft RTL woensdag laten weten. Ook van Hollandse bodem komt er hulp aangesneld. Tijdens de voorbereidingen op de eerste liveshow staan Krystl en Waylon de kandidaten van Angela Groothuizen en Nick & Simon bij. Naast de optredens van hun talenten, is er een gastoptreden van Lenny Kravitz, die al twee decennia tot de wereldtop behoort.

The Voice of Holland is ook dit tweede seizoen een hit op RTL 4. Het eerste jaar keken er gemiddeld 2,7 miljoen mensen, wat van The Voice de meest bekeken talentenshow van RTL 4 ooit maakte. De eerste tien afleveringen van de tweede reeks trokken allemaal meer dan 3 miljoen kijkers.

De eerste liveshow van The Voice is vrijdagavond live te volgen op RTL 4 en Radio 538. In de tweede liveshow komen de kandidaten van Marco Borsato en Roel van Velzen in actie.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen