James Morrison adviseert kandidaten The Voice

Geplaatst op wo 30 nov 2011 om 12:33

James Morrison en Taio Cruz treden vrijdag op als adviseur in The Voice of Holland. Ze geven tips en advies aan de kandidaten. Dat heeft RTL woensdag laten weten. Ook van Hollandse bodem komt er hulp aangesneld. Tijdens de voorbereidingen op de eerste liveshow staan Krystl en Waylon de kandidaten van Angela Groothuizen en Nick & Simon bij. Naast de optredens van hun talenten, is er een gastoptreden van Lenny Kravitz, die al twee decennia tot de wereldtop behoort.

The Voice of Holland is ook dit tweede seizoen een hit op RTL 4. Het eerste jaar keken er gemiddeld 2,7 miljoen mensen, wat van The Voice de meest bekeken talentenshow van RTL 4 ooit maakte. De eerste tien afleveringen van de tweede reeks trokken allemaal meer dan 3 miljoen kijkers.

De eerste liveshow van The Voice is vrijdagavond live te volgen op RTL 4 en Radio 538. In de tweede liveshow komen de kandidaten van Marco Borsato en Roel van Velzen in actie.
5 Reacties op “James Morrison adviseert kandidaten The Voice”


 1. kwikjealex

  Wie? Ik ken de Lenny niet (van naam).

 2. Anoniem

  DAT BELOOFT WAT VRIJDAG!

 3. Mark

  Nog best een lekker ding. :D

 4. D@@N

  Waylon. De jongen die al maanden roept dat hij bij Motwon zit, maar vervolgens amper succes heeft in Nederland en om maar niet te spreken over het buitenland… Zelfs artiesten als Esmée Denters en zelfs Eva Simons hebben meer succes gehad dan hij.

 5. Pisatare

  @ D@@N

  Motown valt gewoon onder Universal Music. Het is een verkooppraatje om hem interessant te houden voor de Nederlandse markt en van het Hollands Got Talent stempeltje te halen. Want wie herinnert zich dat nog? Hij is nu die jongen van Motown ipv HGT….

  Marketing!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.