De Week van Weijers wordt Weijers Ontweekt

Geplaatst op wo 30 nov 2011 om 11:09

Het achtdelige tv-programma dat Guido Weijers voor de KRO gaat maken krijgt de titel Weijers Ontweekt. De omroep neemt afscheid van de titel De Week van Weijers, zoals de serie eigenlijk zou heten. Dat heeft de KRO woensdag laten weten. In Weijers Ontweekt neemt de cabaretier voor publiek de wekelijkse actualiteit op de hak. Voor het programma is plaats gereserveerd in de avondprogrammering van Nederland 3. De eerste aflevering is op zondag 4 december, om 21.55 uur.

Weijers, die voor de tv-reeks SBS 6 verliet, heeft er zin in. “In Weijers Ontweekt! zal ik ontmoeten, ontregelen, ontwikkelen en nog veel meer. Met als enig doel de gestresste kijker van top tot teen te laten ontweken en hem of haar weer met frisse moed de nieuwe week in te sturen.

Voor het eerst in jaren maakt Weijers in december geen oudejaarsconference voor tv.
2 Reacties op “De Week van Weijers wordt Weijers Ontweekt”


  1. kwikjealex

    Ik heb er zin in.

  2. Anoniem

    Mislukt figuur

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.