De Week van Weijers wordt Weijers Ontweekt

Het achtdelige tv-programma dat Guido Weijers voor de KRO gaat maken krijgt de titel Weijers Ontweekt. De omroep neemt afscheid van de titel De Week van Weijers, zoals de serie eigenlijk zou heten. Dat heeft de KRO woensdag laten weten. In Weijers Ontweekt neemt de cabaretier voor publiek de wekelijkse actualiteit op de hak. Voor het programma is plaats gereserveerd in de avondprogrammering van Nederland 3. De eerste aflevering is op zondag 4 december, om 21.55 uur.

Weijers, die voor de tv-reeks SBS 6 verliet, heeft er zin in. “In Weijers Ontweekt! zal ik ontmoeten, ontregelen, ontwikkelen en nog veel meer. Met als enig doel de gestresste kijker van top tot teen te laten ontweken en hem of haar weer met frisse moed de nieuwe week in te sturen.

Voor het eerst in jaren maakt Weijers in december geen oudejaarsconference voor tv.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen