Martijn Krabbé stelt teleur op dinsdagavond

Geplaatst op wo 30 nov 2011 om 12:47

Foto: Roland J. ReindersWaar Martijn Krabbé op vrijdagavond de sterren van de hemel scoort met The Voice of Holland, blijft zijn programma Krabbé Staat Op Straat op dinsdagavond behoorlijk achter. De tv-show dook deze week opnieuw onder de 700.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Staat Op Straat begon in oktober met een aardige 945.000 kijkers, maar daarna zakten de cijfers snel. Van de zes afleveringen tot nu toe scoorden er drie onder de 700.000, ver onder het gemiddelde van RTL 4.

Er keken dinsdag 698.000 mensen naar Krabbé Staat Op Straat. Het programma veroorzaakte daarmee een kijkcijferdip in de programmering van RTL 4. Goede Tijden Slechte Tijden trok voorafgaand 1,7 miljoen kijkers en Herrie Gezocht noteerde aansluitend 973.000 kijkers.

Gemiddeld keken er 767.000 mensen naar de eerste zes afleveringen. Er liggen nog twee afleveringen op stapel.
25 Reacties op “Martijn Krabbé stelt teleur op dinsdagavond”


 1. Frank

  Jammer, deze niet geslaagde budget-versie van In Holland staat een Huis. Dat hadden ze beter gewoon terug kunnen laten komen!

 2. Robin

  Zou het naast dat het format gewoon slecht is, dat Martijn gewoon te veel op tv is.

 3. Bert

  niet te veel maar veel te veel

 4. Sander

  Ligt niet aan Martijn denk ik, maar puur aan het programma. Het is echt slecht.

 5. !

  Maar Mediacourant, wat doet u nu??

 6. Mediaprak

  Even de kijkcijfers van ‘Let’s Get Married’ van zaterdag afwachten. Maar misschien kan je nu al de conclusie trekken dat de gem. RTL kijker het trucje van Talpa doorkrijgt. Een ‘geslaagde’ programma format een beetje wijzigen en dan als een origineel op de buis brengen.

  Als je het door een kijkcijfer kanon laat presenteren (Linda) kom je ermee weg. Maar bij Tijl, Winston en (na nu blijkt) Martijn, haken de kijkers af.

 7. Ineke

  Ook al vind ik Martijn een goede en grappige presentator hij is nu teveel op tv en dus haar ik af. Met mij zijn er waarschijnlijk meer. Het programma is trouwens ook bagger

 8. Flippo

  Hopelijk is de discussie over dat RTL hier voorgetrokken wordt nu voorgoed verleden tijd. Er zijn gewoon heel weinig flops bij RTL. En ook zo voorspelbaar: een programma trekt 100.000 kijkers minder dan gemiddeld en meteen begint hier iemand te roepen dat “het trucje” nu wel eens uitgewerkt zou kunnen zijn. Zeer lachwekkend.

 9. kwikjealex

  Ik vind dat programma gewoon stom.
  Het is niet grappig en de resultaten zijn niet bijzonder of juist heel mooi.

 10. Robin

  Ik verwacht dat de kijkcijfers van Winston’s LGM ook nog wel zullen gaan dalen.

  Helemaal als Paul as zaterdag de ‘echte’ Sint Bram op bezoek heeft. Want de Sint-uitzendingen van Paul met SintBram zijn altijd erg leuk, de chemie tussen de twee spat er vanaf.

 11. henk

  MC kritiek op haar eigen RTL programma; dat mag wel in de krant.

 12. BASICMAGAZINE.NL VOOR HET LAATSTE MEDIA EN ENTERTAINMENT NEWS!

  @Post 10: Er wordt wel vaker ‘kritiek’ geleverd op een RTL-programma hoor ;)

 13. Daan

  Waarom zie ik toch zo vaak het onzinargument dat een presentator teveel op tv is, wanneer dat helemaal niet zo is?! 2 uurtjes (als hij al in beeld is) op de vrijdag en uurtje op de dinsdag.
  Probleem is dat dit programma een wel erg slap aftreksel is van In Holland staat een huis. Het is rommelig en gewoon simpelweg niet boeiend. Beter had In Holland een vervolg kunnen krijgen.

 14. Jasper

  Ik vind het programma op de een of andere manier ook niet zo leuk als ‘in holland staat een huis’ waar dit programma natuurlijk een spin off van is. De formule vind ik wat rommelig.

 15. K.Baal

  Martijn stelt teleur op iedere avond van de week,dus ook op de dinsdagavond.Lijkt me logisch dan.

 16. Jerrold

  MC heeft een ziek daggiej!

 17. William

  Beetje teveel klus programma’s en Martijn op de buis.

 18. Martijn

  tja, groot fan van Martijn, maar na 2 van die kleur injecties had ik het wel gezien :P
  Als ze er nou eens echt mooie woonkamers van zouden maken of anders thema’s eraan zouden koppelen, zoals bij ‘In holland staat een huis’ ( met ene Kees met z’n hout verslaving XD) dan zou het nog wel eens leuk kunnen worden, maar dit…..

 19. Jerrold

  Ik wil een Paul de Leeuw woonkamer :O

 20. Braak

  Bert, niet veel te veel, maar veelst te veel. Overkill heet dat. Martijn, ach, Martijn.

 21. kijker

  Tip voor een nieuw programma voor RTL:

  Maak een programma van al die mensen die spijt hebben dat ze hebben mee gedaan aan al die “make over”programma’s, omdat hun interieur helemaal verpest is en …hoe nu verder.. dan hebben we nog heel wat uitzendingen hierover tegoed.

 22. Stille

  Wederom klopt hier het format niet. Waarom moeten mensen alles eerst op straat zetten? De stylisten kunnen simpelweg ook gewoon de woonkamers in en drie stellen kiezen? Dat is alleen maar voor het plaatje leuk maar het heeft geen enkele relevantie en de rest van het format is te mager om dit “nieuwe” programma te verantwoorden.

 23. Anoniem

  Voor de kijkcijfers worden mensen bedondert,als zegt ik wil geen geel krijg je geel en dan ook het hele huis geel.het werkt averechts wat de kijkcijfers betreft.

 24. Midas

  Laat die Martijn lekker ‘groeien’

 25. Braak

  Martijn Krabbe, hahahahaha!!! De vazal van het niets, het absolute niets. Een kleffe man die de kandidaten beet houdt op een onsmakelijke manier.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.