Martijn Krabbé stelt teleur op dinsdagavond

Foto: Roland J. ReindersWaar Martijn Krabbé op vrijdagavond de sterren van de hemel scoort met The Voice of Holland, blijft zijn programma Krabbé Staat Op Straat op dinsdagavond behoorlijk achter. De tv-show dook deze week opnieuw onder de 700.000 kijkers. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Staat Op Straat begon in oktober met een aardige 945.000 kijkers, maar daarna zakten de cijfers snel. Van de zes afleveringen tot nu toe scoorden er drie onder de 700.000, ver onder het gemiddelde van RTL 4.

Er keken dinsdag 698.000 mensen naar Krabbé Staat Op Straat. Het programma veroorzaakte daarmee een kijkcijferdip in de programmering van RTL 4. Goede Tijden Slechte Tijden trok voorafgaand 1,7 miljoen kijkers en Herrie Gezocht noteerde aansluitend 973.000 kijkers.

Gemiddeld keken er 767.000 mensen naar de eerste zes afleveringen. Er liggen nog twee afleveringen op stapel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen