TMF voorlopig niet terug op de buis

Muziekzender TMF zal vanaf 4 april alleen te zien zijn op internet. De lancering van een digitaal kanaal voor TMF laat op zich wachten, vanwege onderhandelingen met kabelaars. Dat heeft moederbedrijf MTV Networks donderdag laten weten. MTV heeft nog wel de ambitie om TMF terug op tv te krijgen. “Het organiseren van het TMF Awards Festival op 12 juni in Amsterdam geeft de relevantie van TMF en het geloof in een goede toekomst van TMF duidelijk weer“, zegt MTV-baas Niels Baas.

MTV heeft dit jaar haar zenderindeling aangepast. Nickelodeon zendt voortaan 24 uur uit, waardoor Comedy Central verhuisde naar het kanaal van TMF. Daar is de humorzender sinds 1 januari elke middag vanaf drie uur te zien. Op de huidige uitzenduren van TMF, tot drie uur ’s middags, is vanaf 4 april de nieuwe MTV-zender Kindernet te zien. Vorig jaar kondigde MTV aan dat TMF terug zou keren als digitale zender.

Op dit moment wordt er gewacht met het introduceren van een digitaal TMF-kanaal totdat de gesprekken met de verschillende tv-operators zijn afgerond. “De afgelopen maanden hebben we heel hard gewerkt aan het vormgeven en invullen van TMF als een interactieve tv zender in een digitale omgeving. We zijn nu nog volop in gesprek met onze partners en wachten daarom met deze introductie. In de tussenliggende periode is TMF voor iedereen online te bekijken“, aldus Baas.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen