Paul de Leeuw huilde om kritiek

Foto: Fred de GrootPaul de Leeuw is behoorlijk bedroefd geweest over de felle kritiek die hij vorig jaar kreeg toen zijn nieuwe programma De Madiwodovrijdagshow geen succes bleek. “Ik heb maandenlang geprobeerd me te vermannen, maar ik heb er wel om gejankt“, zegt de presentator deze week in Libelle. De Leeuw ging op een gegeven moment aan zichzelf twijfelen, vertelt hij. “Als in alle kranten staat dat je het zo slecht doet, ga je op een gegeven moment zelf ook aan je talenten twijfelen.

Nu is De Leeuw blij met wat er gebeurd is. “Het heeft me gedwongen na te denken over waar ik mee bezig ben. Ik was al een tijdlang artistiek zoekende en ben misschien te slordig met mijn talent omgegaan, te gemakzuchtig geweest. Te snel gedacht: ‘Dit is leuk genoeg’.”

Ik ben volwassener geworden en ik denk dat dat een positief effect is van alles wat vorig jaar is gebeurd“, besluit de presentator.

Meer in VARA

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen