Jim Bakkum in nieuwe serie Seinpost Den Haag

Foto: PRJim Bakkum is een van de hoofdrolspe- lers in de nieuwe politieserie Seinpost Den Haag van de KRO. Ook Egbert Jan Weeber, Saar Koningsberger, Terence Schreurs en Thomas Acda behoren tot de cast. Dat heeft de KRO donderdag bekendgemaakt. Elke aflevering van de nieuwe politieserie bestrijkt een werkdag van twee geüniformeerde teams, met daarin onder meer Jim Bakkum, en het rechercheuduo Weeber en Schreurs. Thomas Acda speelt de wat oudere politiechef.

De opnames beginnen binnenkort in Den Haag. “Ook al moet de eerste draaidag nog plaatsvinden, we zijn nu al trots op de serie vanwege de sterke, realistische scripts en de jonge, talentvolle cast“, aldus KRO-Mediadirecteur Taco Rijssemus.

Bovendien belicht Seinpost Den Haag sociaal maatschappelijke problematiek vanuit een menselijk oogpunt. Daarmee past de serie in de KRO-traditie van kwalitatief drama waarin sociale dilemma’s centraal staan, zoals Penoza en Keyzer & De Boer Advocaten. Maar de serie past natuurlijk ook in onze traditie van politie- en detectiveseries zoals Russen en de KRO Detectives.”

Seinpost Den Haag is vanaf zondag 4 september tien weken lang primetime op Nederland 3 te zien.

Meer in KRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen