Carlo: ‘Irene moet nieuwe DNA-show presenteren’

Foto: Nick van OrmondtCarlo Boszhard vindt dat zijn tv-collega Irene Moors de nieuwe RTL 4-show Wie is mijn vader? moet gaan presenteren. In deze tv-serie gaan donorkinderen op zoek naar hun vader en eventuele halfbroers of -zussen. “Ik zou het echt iets voor Irene vinden“, zegt Boszhard. Moors weet nog niet of ze dat wil. “Het is een groot, uniek DNA-project. Als zoveel mogelijk mensen zich aanmelden, kan er familie gematcht worden met DNA. Maar ik weet het niet. Ik moet er nog iets meer over weten en even solliciteren.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen