RTL 4 wil nieuw programma rondom De Librije

RTL 4 wil een nieuw programma rond- om het restaurant De Librije van Jonnie en Thérèse Boer maken. Dat vertelt Thérèse Boer in De Stentor. Na de reallifesoap Pure Passie, komt er nu een programma waarin gezocht wordt naar een nieuwe kok en gastvrouw voor De Librije. “RTL wilde weer een realityserie over ons maken, zoals die er al was, maar daar voelen wij niet voor. We willen echt ons vak laten zien en daarmee zouden we met dit programma de kans krijgen“, vertelt Thérèse.

Volgens RTL 4 is er nog geen definitieve beslissing genomen. “We verwachten er over een paar weken uit te zijn“, laat een woordvoerder van de omroep weten. Over het aantal afleveringen is nog niets bekend. “Dat is nu nog in onderhandeling. Evenals de kosten die er mee gemoeid zijn. Want ja, het gaat natuurlijk altijd over geld, maar over hoeveel, daar doen we geen mededelingen over.”

Thérèse kan iets meer vertellen over het programma. “Het gaat er om dat wij mensen opleiden en dat er na een afvalrace uiteindelijk één iemand voor de keuken en één iemand voor de bediening over blijft. We weten nog niet of het programma op dinsdag- of donderdagavond uitgezonden wordt. En ook niet of het nu zes of acht afleveringen worden die dan wekelijks uitgezonden zouden worden. En afhankelijk van het aantal afleveringen kan pas bepaald worden hoeveel kandidaten mee zullen doen. Over twee weken hebben we weer een bespreking met RTL, wellicht is er dan meer te melden.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen