Jeroen van der Boom wordt graag tv-presentator

Jeroen van der Boom zou het best leuk vinden om weer eens een programma te presenteren op televisie. Dat vertelt Van der Boom in een interview met Wilma Nanninga. “Als het bij mij past dan zou ik het doen“, vertelt de zanger. “Dus geen datingprogramma, want dan verlies ik snel mijn aandacht. Maar als het in de lijn zit van een soort Swingpaleis of Los Vast, dan ben ik er voor te porren. Dan zou je kunnen kijken of je je agenda kan aanpassen waardoor je dit kunt doen. Ik wel altijd wel praten.”

Toch vindt Van der Boom zijn eigen presentatiekunsten niet heel erg indrukwekkend. “Ik ben niet de beste presentator van Nederland“, geeft het lid van De Toppers toe. “Ik heb het destijds geprobeerd en ik heb het heel leuk bij SBS gehad, maar ik ben niet echt heel goed. Ik ben een middelmatige presentator.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen