Ben van Beurten zoekt een chefkok op SBS 6

SBS 6 komt vanaf januari 2010 met een nieuw programma waarin chefkok Ben van Beurten op zoek gaat naar een kok voor een toprestaurant in Den Helder. Het restaurant wordt in het voorjaar van 2010 geopend. “Maar zonder chef is hij natuurlijk nergens. Hij geeft de chef-koks elke aflevering daarom een uitdagende kookopdracht“, aldus SBS. “Kun jij goed koken én de dagelijkse leiding van een groot restaurant op je nemen? Dan ben jij misschien wel de nieuwe chef kok die Ben van Beurten zoekt!

Ben van Beurten heeft samen met zijn compagnon één bijzondere droom: een groot en prestigieus restaurant openen waar het geen dag hetzelfde is. De chefkok die hij daarvoor zoekt komt dan ook op een bijzondere plek te werken. “Een eigenzinnige kaart, live-entertainment en extravagante inrichting in een grote oude scheepsloods op de voormalige Rijkswerf Willemsoord in Den Helder“, zo omschrijft SBS.

Kandidaten die mee willen doen kunnen een e-mail sturen naar chef@sbs.nl.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen