RTL 5 schrapt extra uitzendingen Expeditie Robinson

Foto: Maarten de BouwRTL 5 schrapt de extra uitzendingen van Expeditie Robinson op zondag 6 en 13 september. In de twee specials, getiteld ‘Expeditie Robinson: De Mannen’, zou blijken dat het nieuwe seizoen toch niet ‘women only’ is, maar dat lekte afgelo- pen maandag al uit. Een zegsvrouw legt uit: “We hebben besloten de ‘mannen- twist’ te verwerken in de reguliere uitzendingen van Expeditie Robinson, waardoor deze reeks nu 14 afleveringen beslaat in plaats van de eerder genoem- de 13 afleveringen.

Hiermee zijn de aparte ‘mannen-uitzendingen’ niet langer noodzakelijk en komen hierdoor dan ook te vervallen“, vervolgt de persvoorlichtster.

Het is inmiddels ook duidelijk hoe de mannelijke kandidaten in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson worden geïntroduceerd. In de eerste aflevering op donderdag 3 september denken de zestien vrouwelijke kandidaten nog dat het ‘women only’ is. “Wat de dames echter niet weten, is dat er op het vaste land nog een aantal mannen vechten om hun plek in de expeditie. Zij banen zich een weg door de dichte jungle en hebben van presentator Eddy Zoëy een speciale opdracht gekregen. De mannen kunnen alleen maar naar het eiland als zij deze tocht met elkaar doorstaan. Halen ze de expeditie? En is dat goed nieuws voor de vrouwen?

Het elfde seizoen van Expeditie Robinson is vanaf donderdag 3 september veertien weken lang om 20.30 uur te zien bij RTL 5.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen