TMF voortaan iedere ochtend met tekenfilms

Muziekzender TMF brengt binnenkort in de vroege morgen alleen nog maar tekenfilms op de buis. Dat heeft TMF donderdag bekendgemaakt. Vanaf maandag 31 augustus introduceert het televisiestation tussen 06.30 en 09.00 uur het nieuwe programmablok TMF Toons. In dit blok zijn ”coole, stoere en rebelse cartoons” te zien. “Het nieuwe programmablok TMF Toons voorziet in een behoefte die op dit moment nog niet uitgebreid ingevuld wordt“, aldus Laura Vogelsang van TMF.

Doelgroeponderzoek wijst uit dat cartoons ontzettend populair zijn onder (het jongste deel van) onze doelgroep en wij zijn van mening dat de door ons geselecteerde series hier perfect op aansluiten“, laat de directeur van TMF en MTV weten.

In het programmablok TMF Toons zijn onder meer de cartoons Bakugan, Drakenjagers, Eon Kid, Skyland en Kappa Mikey te zien.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen