Bert van der Veer: ‘De Beste Zangers verkrachten liedjes’

Voormalig RTL-directeur Bert van der Veer is “geheel en al verslaafd” aan de TROS-show De Beste Zangers van Nederland. Dat schrijft Van der Veer in de VARA Gids. In het programma zingt een zevental zangers liedjes van elkaar. “Mijn zondagavond is sangriagekleurd. Het is de heerlijkste vorm van genante televisie die ik sinds Spel Zonder Grenzen gezien heb. En niet alleen omdat de artiesten een liedje zodanig verkrachten dat het wel een zedendelict genoemd mag worden.

Van der Veer: “En ook niet alleen omdat de mannen zijdelingse opmerkingen maken die op een niveau liggen dat doorgaans slechts in het café tegen sluitingstijd kan worden aangetroffen. Niet alleen omdat Edsilia als de beste leerling van de kweekschool haar stage zo manmoedig vervult in dit rumoerige klasje. Maar vooral omdat die ene zanger, die dus die aflevering de lead heeft, moet ranken. Daar zit een formulevondst onder, die weliswaar wat gezocht is, maar tot de beste close-ups leidt: wie mag mij vervangen mocht ik mijn stek eens kwijt zijn?

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen