Nieuwe Ranking the Stars met Ali B, Do en Ellen ten Damme

Foto: RVDADe deelnemers aan het nieuwe seizoen van Ranking the Stars, vanaf vrijdag 11 september op de buis, komen allemaal uit de muziekwereld. Dat heeft BNN bekendgemaakt. In het muzikale vak met bekende artiesten zullen onder meer Ali B, Ellen ten Damme, Spike (Di-Rect) en Do plaatsnemen. “De knuffelrapper, rockbitch, rock ’n roll-junkie, zingende hottie en andere artiesten krijgen de vragen wederom voorgeschoteld van het BNN-presentatieduo Sander Lantinga en Sophie Hilbrand.”

BNN’s Ranking the Stars laat zien hoe de sterren over zichzelf denken én hoe ze naar elkaar kijken. “In de nieuwe editie van het succesvolle BNN-programma komen de deelnemers voor het eerst allemaal uit dezelfde hoek: de muziekwereld“, vertelt een zegsvrouw. “Ze kennen elkaar van ontmoetingen in zweterige backstage-ruimtes, botsingen op de rode loper en borrels in de VIP-lounges van award shows. Altijd even goeie vrienden, maar wat als ze met z’n allen bij Ranking the Stars zitten? Gaat het voor herrie in het panel zorgen of houden de deelnemers het netjes?

Het is mogelijk om op 12 en 13 juli als publiek live bij de opnames van Ranking the Stars aanwezig te zijn. Aanmelden kan via rankingthestars.bnn.nl.

Ranking the Stars is vanaf vrijdag 11 september om 20.30 uur te zien bij BNN op 3.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen