Angela Groothuizen het land door voor ‘Ik Kom Bij Je Eten’

Geplaatst op di 30 jun 2009 om 16:49

Foto: William RuttenAngela Groothuizen is deze zomer te zien in het nieuwe programma Ik Kom Bij Je Eten. Hierin gaan verschillende RTL 4-gezichten thuis op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders. Ik Kom Bij Je Eten wordt vanaf maandag 6 juli elke werkdag om 20.00 uur uitgezonden. “De etentjes vinden niet altijd plaats bij de bekende Nederlanders thuis“, laat een woordvoerster van RTL vandaag weten. “Zo gaat Angela Groothuizen eten bij Linda de Mol op de set RTL 4-serie Gooische Vrouwen.

De RTL 4-sterren die deze zomer het land ingaan voor een gezellig etentje of BBQ zijn naast Angela Groothuizen ook Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Vivian Slingerland, Jessica Mendel, Quinty Trustfull, Sander Janson, Irene Moors, Mark van Eeuwen en John Williams.

Irene Moors gaat in één van de items bij Maik de Boer eten. Zij bewondert tegelijkertijd ook zijn huis dat tot in de puntjes is gestyled. En Winston Gerschtanowitz dineert bij Rik Felderhof in Villa Felderhof in Zuid Frankrijk. “Rik gaat niet alleen heerlijk voor hem koken, hij vertelt ook over dertien jaar Villa Felderhof en neemt Winston mee naar een echte zuid-Franse Groente Juwelier“, aldus de zegsvrouw.

Ook gaan de RTL-gezichten langs bij onbekende landgenoten. “Dit omdat ze een goede reden hebben, die kan variëren van een klein tot een groot feest en van het verrassen van een vriend tot het afsluiten van een bijzondere periode. Dit leidt tot zeer bijzondere en gezellige etentjes. Vivian Slingerland gaat barbecueën bij een 50-jarig huwelijksfeest. Mark van Eeuwen gaat barbecueën bij Iris, een 13-jarig meisje met leukemie dat enorm fan van hem is. Quinty eet en slaat een balletje mee met de honkbalclub De Zuidvogels die hun 40-jarig bestaan vieren.”
9 Reacties op “Angela Groothuizen het land door voor ‘Ik Kom Bij Je Eten’”


 1. De Knapste Actrice | STEM!

  Hebben ze geen beter programma voor Angela bij RTL 4?

  Het zelfde geld voor Irene Moors, die kan ook meer als bij iemand eten!

 2. Mark

  Reactie op De Knapste Actrice | STEM!:
  Het is zomertijd, he… Lijkt me dat ze blij zijn dat ze aan de bak zijn.

 3. el-g

  klinkt leuk! ook bij al die BN-ers…

 4. Mart

  Reactie op De Knapste Actrice | STEM!: Wat nou een beter programma. Dit kan een heel leuk programma worden en dan moet je ook wel een aantal klasbakken neerzetten en niet alleen maar de ‘ tweede ranks’ presentatoren. Er zal wel een groot verschil zijn tussen een diner met angela en de onervaren mark van eeuwen ( zie vrienden houden huis)

 5. Mart

  een nieuwe site voor waar is elvis?
  Het zal niet lang meer duren voordat ze definitief bekend zullen gaan maken dat Gordon de presentator wordt.

 6. Anoniem

  Ik hoop echt nog op een leuke show voor Angela, op lokatie

 7. !#Michael#!

  Reactie op Mart:

  Gordon krijgt een mooie zomer! Op zaterdag keert, herhalingen welliswaar, ook Singing Bee terug! Wat een erg leuk programma is!

  En met Ik Hou van Holland in z’n rug, kan het 3e uitzend moment wel eens de doorbraak van dit format worden!

  Misschien een leuk alternatief voor de momenten dat Succes Verzekerd er niet is, omdan Singing Bee op de zaterdag te zetten, gewoon een uurtje zingen en lachen met Goor!

  Ik hoop echt dat Singing Bee eens aanslaat! Het is echt een leuke show!

 8. D@@N

  Reactie op !#Michael#!: Het waren inderdaad leuke afleveringen, maar mensen die het wilden zien hebben het nu wel zo onderhand gezien. Ik hoop voor Gordon/RTL dat het aanslaat, maar ik weet het niet… Ook omdat Gordon niet bij iedereen geliefd is…

 9. michel

  Toch jammer dat Rtl niet met een wat uitgebreide van Nederland vertrekt komt en daarom heen echt duidelijk op tv en in het land de zomer viert! Had het idee dat het toch best een beetje leefde vorige jaar en had gehoopt dat ze het dit jaar nog groter zouden aanpakken! Had dit leuker gevonden:

  18.00 Nieuws
  18.10 Editie nl
  18.30 Rtl Boulevard update
  18.45 Nederland vakantieland (nl vertrekt)
  19.30 Nieuws
  20.00 De goede tijden slechte tijden Quize

  22.30 Rtl Boulevard update
  22.45 Nieuwe late night (met zomers tintje om te beginnen)
  23.45 Nieuws
  24.00 Nederland vakantieland hh
  0.45 Rtl Boulevard update hh

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.