Angela Groothuizen het land door voor ‘Ik Kom Bij Je Eten’

Foto: William RuttenAngela Groothuizen is deze zomer te zien in het nieuwe programma Ik Kom Bij Je Eten. Hierin gaan verschillende RTL 4-gezichten thuis op bezoek bij bekende en onbekende Nederlanders. Ik Kom Bij Je Eten wordt vanaf maandag 6 juli elke werkdag om 20.00 uur uitgezonden. “De etentjes vinden niet altijd plaats bij de bekende Nederlanders thuis“, laat een woordvoerster van RTL vandaag weten. “Zo gaat Angela Groothuizen eten bij Linda de Mol op de set RTL 4-serie Gooische Vrouwen.

De RTL 4-sterren die deze zomer het land ingaan voor een gezellig etentje of BBQ zijn naast Angela Groothuizen ook Winston Gerschtanowitz, Lieke van Lexmond, Vivian Slingerland, Jessica Mendel, Quinty Trustfull, Sander Janson, Irene Moors, Mark van Eeuwen en John Williams.

Irene Moors gaat in één van de items bij Maik de Boer eten. Zij bewondert tegelijkertijd ook zijn huis dat tot in de puntjes is gestyled. En Winston Gerschtanowitz dineert bij Rik Felderhof in Villa Felderhof in Zuid Frankrijk. “Rik gaat niet alleen heerlijk voor hem koken, hij vertelt ook over dertien jaar Villa Felderhof en neemt Winston mee naar een echte zuid-Franse Groente Juwelier“, aldus de zegsvrouw.

Ook gaan de RTL-gezichten langs bij onbekende landgenoten. “Dit omdat ze een goede reden hebben, die kan variëren van een klein tot een groot feest en van het verrassen van een vriend tot het afsluiten van een bijzondere periode. Dit leidt tot zeer bijzondere en gezellige etentjes. Vivian Slingerland gaat barbecueën bij een 50-jarig huwelijksfeest. Mark van Eeuwen gaat barbecueën bij Iris, een 13-jarig meisje met leukemie dat enorm fan van hem is. Quinty eet en slaat een balletje mee met de honkbalclub De Zuidvogels die hun 40-jarig bestaan vieren.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen