Antonie Kamerling in laatste aflevering TV Makelaar

Geplaatst op di 30 jun 2009 om 17:36Foto: Nick van OrmondtIn de voorlopig laatste aflevering van TV Makelaar, deze avond om 20.30 uur op RTL 4, gaat Froukje de Both langs bij Isa Hoes en Antonie Kamerling. Negen jaar geleden kochten de twee hun droomhuis in Zevenhoven, 25 kilometer van Amsterdam. Aangezien zij nu aan de zee willen wonen, hebben ze besloten hun huis te verkopen. TV Makelaar gaat bij ze langs om hen te helpen bij de verkoop. “Bovendien doen Isa en Antonie een heel interessante aanbieding aan de potentiële kopers“, aldus RTL.


7 Reacties op “Antonie Kamerling in laatste aflevering TV Makelaar”


 1. Mart

  Leuk, als is het na deze aflvering ook wel weer ff genoeg geweest wat mij betreft. Vanavond volgende week eens iets totaal anders voor mij. Hoe?zo! ook een erg leuk programma al stond het beter op de zondagavond wat mij betreft.

 2. ronaldo

  nee, dat is zielig

 3. Anoniem

  dat huis staat namelijk al heel heel lang te koop……

 4. joe Insider

  speciale aanbieding? Ik hoop dat het kuis blijft..

 5. tim

  Leuk! TV Makelaar with the Stars

 6. Jen

  Vond het eigenlijk ook wel weer een manier om zichzelf in de spotlights te zetten. had er niet veel mee moet ik eerlijk zeggen, ook al snap ik dat ze van dat huis af willen. Maar in deze tijden een huis proberen te slijten voor een dikke anderhalf miljoen euro? tjah….ik wens ze succes.

 7. Campingzender6

  Ik denk niet dat ze het deden om weer op de buis te komen want ze hebben werk zat in het theater wat veel leuker is natuurlijk dan de televisie

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.