Katja Schuurman ook in De Tafel van 5

Geplaatst op di 30 jun 2009 om 15:42Foto: SBSOok Katja Schuurman is in het najaar te zien in de nieuwe talkshow De Tafel van 5. Dat vertelde Schuurman maandag in Shownieuws. In het nieuwe programma van NET 5, dat iedere werkdag om 19.00 uur zal worden uitgezonden, zijn steeds vijf bekende vrouwen te zien die over de actualiteit praten. Naast Schuurman zijn dat onder meer Georgina Verbaan en Daphne Bunskoek. “Ik verheug me er heel erg op“, vertelt Katja Schuurman. “Het zijn allemaal bijzondere vrouwen die daar plaatsnemen.

De samenstelling van de vrouwen aan tafel wisselt per uitzending. Zo zullen ook Hedy d’Ancona, Aaf Brandt Corstius, Paulien Cornelisse en café-eigenaresse Marina Bosman geregeld aanschuiven. NET 5 maakt op de najaarspresentatie op 9 juli bekend welke vrouwen nog meer in De Tafel van 5 te zien zullen zijn.


17 Reacties op “Katja Schuurman ook in De Tafel van 5”


 1. hger

  Verassende keuze!

  not

 2. De Knapste Actrice | STEM!

  Leuk!

 3. Dre

  Nieuws: Ook deze dinsdag is 1 1 weer 2!

 4. Ron de Weerd

  Het zijn allemaal bijzondere vrouwen die daar plaatsnemen.“

  Oh oh, wat zijn ze bijzonder, met name die linkse heks Hedy d’Ancona of burgertut Aaf Brandt Corstius.

 5. Campingzender6

  Mooie foto! Ben benieuwd ga het zeker een kans geven (Wat ik altijd doe natuurlijk)

 6. Fleur

  Een wisselende samenstelling gaat niet werken. Het wordt voor de kijker veel te chaotisch als er iedere dag een andere samenstelling te zien is. Ze zouden het gewoon met vijf moeten doen. Enkel bij afwezigheid van 1 iemand zouden ze een extra presentatrice moeten nemen.

 7. Anoniem

  De grote flop van het nieuwe seizoen.

 8. Maurice

  Haha! Verrassend!

 9. Erik

  hm misschien 300:000 kijkers?
  naja we weten dat net 5 gauw tevreden is he???????

 10. TELEVISION BOY

  verkeerd uitzendtijstip t.o.v. RTL Boulevard en DWDD

 11. Anoniem

  Reactie op Erik:

  Het zal dan wel goed scoren in de doelgroep vrouwen die maandverband merk A of whatever kopen.

 12. Tim20: Now, Forever and Always MJ

  Ik vind het nog steeds geen goed idee om dit om 19.00 uit te zenden.
  Ik zeg late night om 22.45 ofzo! Na HvNL, dan is de grootste concurrentie wel weg. Om 19.00 is het vrijwel kansloos tegenover DWDD, Boulevard, Lingo etc.

 13. Anoniem

  Tips voor SBS6/NET5

  Geef Catherine een wekelijkse talkshow. Zij is een heuse talkshow-host. Zij weet waar ze het over heeft.

  Rond etenstijd een leuk luchtig 5-uur show achtig programma met o.a. Myrna Goossen

 14. GW

  Ben ik de enige bij wie die Aaf Brandt Corstius op de zenuwen werkt? Ze lijkt me oprecht een aardig mens maar ze komt altijd over als een enorme doos.

 15. Anoniem

  Reactie op Erik: Daarin verschilt Net5 eigenlijk niets met bijv. een RTL5 dat bij een paar honderd duizend ook al snel een overdreven positief persbericht de deur uit doet

  Reactie op Fleur: Ach, kweenie, RTL Boulevard hanteert hetzelfde principe met die wisselingen en dan is men er ineens positief over, het voorkomt sleur en eentonigheid en mensen hebben misschien de voorkeur voor die ene persoon terwijl anderen degene die er de volgende dag zit leuker vinden

  Reactie op Tim20: Now, Forever and Always MJ: Ach, zo is er altijd wel iets, late night komen ze recht tegenover Pauw en Witteman en Hart van Nederland te staan en dan vinden we dat weer onverstandig

 16. Erik

  Reactie op Anonymous: Hah ja die maandverband a typetjes dat geloof ik graag ja!. Maar dat is wel zo Rtl 5 doet het ook. Maar ik vind dat bij net 5 & bij dat hele sbs6 zootje veel extremer!!. Die doen net alsof elk er naar kijkt. terwijl de meeste mensen t programma niet eens kennen hahaha.

 17. robster

  Ik zie dit programma nog wel gebeuren. Zeker als ze het ECHT ergens over hebben en dat afwisselen met alledaagse dingetjes. Zoals ze dat in The View ook doen. Daar worden discussies niet uit de weg gegaan, maar staat dat het programma niet in de weg. Wel hebben ze daar ook een vaste opstelling van 5, tenzij er 1 niet kan, dan zijn het er 4, of wordt die persoon tijdelijk vervangen door iemand anders. Ik ben in ieder geval erg benieuwd!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.