Katja Schuurman ook in De Tafel van 5

Foto: SBSOok Katja Schuurman is in het najaar te zien in de nieuwe talkshow De Tafel van 5. Dat vertelde Schuurman maandag in Shownieuws. In het nieuwe programma van NET 5, dat iedere werkdag om 19.00 uur zal worden uitgezonden, zijn steeds vijf bekende vrouwen te zien die over de actualiteit praten. Naast Schuurman zijn dat onder meer Georgina Verbaan en Daphne Bunskoek. “Ik verheug me er heel erg op“, vertelt Katja Schuurman. “Het zijn allemaal bijzondere vrouwen die daar plaatsnemen.

De samenstelling van de vrouwen aan tafel wisselt per uitzending. Zo zullen ook Hedy d’Ancona, Aaf Brandt Corstius, Paulien Cornelisse en café-eigenaresse Marina Bosman geregeld aanschuiven. NET 5 maakt op de najaarspresentatie op 9 juli bekend welke vrouwen nog meer in De Tafel van 5 te zien zullen zijn.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen