BNN verlaagt salaris Patrick Lodiers

Geplaatst op di 30 jun 2009 om 10:02Foto: Martijn Nijboer BNN heeft het salaris van presentator en omroepvoorzitter Patrick Lodiers verlaagd. Bovendien stort Lodiers de neveninkomsten die hij verkreeg door de verkoop van Lama-dvd’s terug naar BNN. Dat bevestigt een zegsvrouw van BNN in De Volkskrant. Lodiers kwam onlangs in het nieuws toen bleek dat hij niet alleen een riant salaris van 323.000 euro per jaar krijgt, maar eveneens een ton aan extra inkomsten vergaarde via een eigen BV uit opbrengst van dvd’s van het goed bekeken tv-programma De Lama’s.


8 Reacties op “BNN verlaagt salaris Patrick Lodiers”


 1. SBS less

  Verlagen naar ?? Dit zegt niet zo veel. Daarbij is het jammer dan BNN hier pas tot over gaat na kritiek van buitenaf en niet zelf al gelijk een fatsoenlijk salaris voor deze man heeft geregeld.

 2. HdR

  :lol: Verlaging? Z’n parkeerbonnetjes zullen zeker niet meer vergoed worden…
  Al weet je het nooit bij Lodiers: wie weet liep dat ook wel tot een ton op.

 3. Evert

  Lodiers is gewoon een zakkenvuller

 4. liz

  Hij mag verdienen wat ie wil, zijn geloofwaardigheid krijgt hij er in ieder geval NOOIT meer mee terug, laat die man asjeblieft van de buis verschijnen!

 5. Henkers

  Reactie op liz:

  Waarom is zijn geloofwaardigheid weg? Hij riep altijd dat hij niet veel verdiende ofzo?

 6. Anoniem

  Het is bij iedereen die hier post ook nooit goed he. Wat een zure wezens zijn jullie allemaal!
  Je zou ook kunnen zeggen: (als je vindt dat hij teveel kreeg) ‘wat een goede actie’ of (als je er anders over denkt) ‘hij heeft gewoon recht op zoveel salaris’, wat je maar denkt. Maar nee, op mediacourant is het NOOIT goed.
  Reactie op SBS less: Waarom moeten ze zeggen hoeveel het nu is? Vertel eens hoeveel jij verdient? Dat hoeft echt niet iedereen te weten hoor.

 7. denny

  ZAKUHHH VULLUHHHHH

 8. mikos

  Weet iemand eigenlijk al wat deze Patrick Lodiers nou verdiend bij BNN (omroep voor de zakkenvullers) laat BNN dat nu even bekend maken. Alles boven de Balkeendenorm
  (€ 144.000 inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. ) is echt teveel en dat moet ie maar elders gaan vragen (SBS, RTL)

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.