Fiona Hering in panel ‘Wie is mijn ex?’

Fiona Hering zal plaatsnemen in het panel van de nieuwe AVRO-show ‘Wie is mijn Ex?’. Hierin moet het panel, dat verder bestaat uit Ruben Nicolai en een nog te bepalen persoon, raden welke ex daadwerkelijk van de kandidaat is geweest. “Ik werd gevraagd en dacht: ik ben niet zo van de spelletjes. Maar ‘Wie van de 3?’ was altijd mijn favoriete spel op tv met Albert Mol en Martine Bijl. Dat vond ik altijd helemaal geweldig. Dit is gebaseerd op het oude Wie van de 3?“, zegt Hering in Boulevard.

Bovendient kijkt Hering uit naar de samenwerking met haar nieuwe collega’s. “Het wordt gepresenteerd door Chantal Janzen. Ruben Nicolai zit in het vaste panel en ik. Er komt nog één iemand bij. Dus als we vrijdagavond klaar zijn bij RTL Boulevard, doe dan even een wijntje inschenken en dan zappen naar de AVRO.”

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen