Fiona Hering in panel ‘Wie is mijn ex?’

Geplaatst op di 30 jun 2009 om 10:48Fiona Hering zal plaatsnemen in het panel van de nieuwe AVRO-show ‘Wie is mijn Ex?’. Hierin moet het panel, dat verder bestaat uit Ruben Nicolai en een nog te bepalen persoon, raden welke ex daadwerkelijk van de kandidaat is geweest. “Ik werd gevraagd en dacht: ik ben niet zo van de spelletjes. Maar ‘Wie van de 3?’ was altijd mijn favoriete spel op tv met Albert Mol en Martine Bijl. Dat vond ik altijd helemaal geweldig. Dit is gebaseerd op het oude Wie van de 3?“, zegt Hering in Boulevard.

Bovendient kijkt Hering uit naar de samenwerking met haar nieuwe collega’s. “Het wordt gepresenteerd door Chantal Janzen. Ruben Nicolai zit in het vaste panel en ik. Er komt nog één iemand bij. Dus als we vrijdagavond klaar zijn bij RTL Boulevard, doe dan even een wijntje inschenken en dan zappen naar de AVRO.”


7 Reacties op “Fiona Hering in panel ‘Wie is mijn ex?’”


 1. Flippo

  Fiona is een heerlijk mens
  Praat 5 kwatier in 1 uur

 2. D@@N

  Lijkt me leuk! Fiona is in Boulevard en was bij Ranking the Stars erg leuk!

 3. Anoniem

  Dat vind ik zo’n leuk en grappig mens:P

 4. kansloos

  Ziet er nu al uit als een uitermate kansloze format wat nog een beetje leuk moet zijn omdat er een komediant en blond schoon in rond dartelt.

  Dit gaat het einde van z’n eerste seizoen niet halen.

 5. Anoniem

  Ik vind die Fiona altijd zo geestig bij programma’s als RTL boulevard. Leuk dat ze meedoet!

 6. Anoniem

  zal wel van EVA zijn…

 7. Tjeerd

  Hering is leuk.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.