Sterretje Gezocht en VOC van start op Nederland 3

Geplaatst op vr 29 mei 2009 om 17:24Foto: RVDADe talentenjacht Sterretje Gezocht en de actualiteitenshow VOC, beiden van BNN, zijn vanavond voor het eerst te zien op Nederland 3. “In de leukste talentenjacht van het jaar gaat BNN op zoek naar een nieuwe Katja, Bridget en Yolanthe in één“, vertelt een zegsvrouw over Sterretje Gezocht. In VOC geven BNN-gezichten als Sophie Hilbrand en Sander Lantinga hun kijk op de actualiteit. “Dat levert rau- we, directe, komische maar soms ook pijnlijke tv op.” Sterretje Gezocht is om 20.30 uur te zien en VOC volgt daarna.


19 Reacties op “Sterretje Gezocht en VOC van start op Nederland 3”


 1. Timor

  Sterretje gezocht ga ik kijken, maar wel met de UPC on demand. VOC lijkt me niet echt interessant.

 2. Mart

  Veel mensen hebben al commentaar op sterretje gezocht maarja vaak zijn dat de mensen die niet in de doelgroep van BNN vallen. Van mij hoeft het allemaal niet zo braaf dus ga zeker eens kijken.

 3. Mart

  Maar wel via uitzendinggemist of op zondag want vanavond weer lekker DWTS en van der vorst ziet sterren.

 4. Fleur

  Ik heb Sophie Hilbrand nooit leuk gevonden, maar de laatste dagen irriteert zij me mateloos. Ze moet en zal interessant en ruimdenkend gevonden worden. Wat mij betreft is haar tijd bij BNN wel over. In het begin was ze leuk en vooruitstrevend, maar nu is ze een oudje die de vooruitgang van de omroep tegenhoudt met mateloos gejammer.

 5. Jaja

  Dan moet je bij Sphie even de zooi omlaag trekken, Sterretje Gevonden :lol:

 6. Jaja

  Dan moet je bij Sophie even de zooi omlaag trekken, Sterretje Gevonden :lol:

 7. LY

  Reactie op Fleur: helemaal mee eens.

  Ik weet niet hoevaak en welke sterren er precies in VOC komen, maar als dat Sander en Sophie zijn, dan wordt het niks. Geen chemie of iets tussen die 2. Net als bij RtS.

 8. karel

  Reactie op LY:
  ze komen niet gelijk, hebben allemaal hun eigen items. sander gaat op straat mensen spammen

 9. karel

  ha ha, live twitter was erg grappig

 10. Tom

  Vond zowel Sterretje Gezocht als VOC erg leuk. Die twee hou ik er in de komende weken!

 11. Timor

  Erg jammer dat Zarayda nooit genoemd wordt tussen de BNN babes terwijl ze tijdens de uitzending van Spuiten&slikken wel zo wordt genoemd.

  Waarom niet meer voor haar?

 12. Anoniem

  Beide programma’s vielen goed in de smaak. VOC heeft een hoop potentie, terwijl sterretje gezocht erg op de potentie werkt.

 13. Frenk

  Beide programma’s niks mis mee. Ik heb een paar keer goed moet lachen om VOC (twitter klopte niet helemaal, maar idee was leuk) en Sterretje gezocht is heerlijk plat.

 14. Yo

  Sterretje gezocht: gingen alle sollicitaties maar zo!

 15. Simon

  Sterretje gezocht was leuk, maar viel toch een beetje tegen. Ik had er meer van verwacht. Al denk ik dat de afleveringen steeds leuker zullen worden naarmate er minder meisjes over zijn.
  VOC, daar had ik niet zo’n hoge verwachtingen bij vooraf, maar ik moet zeggen dat ik de eerste aflevering ontzettend origineel en leuk vond. Heb de hele aflevering met een glimlach op mijn gezicht gezeten. Vooral de twitterende Sophie en de trailer van de film over Ruud vond ik heel grappig.
  Blijf beide programma’s dan ook zeker volgen!

 16. yossarian

  Ik zag vanavond voor het eerst een stukje VOC. Had er weinig van verwacht, maar het viel me honderd procent mee. Fijne harde, nare grappen. ‘Help mijn man is geen moslim’ was leuk en die zelfmoordcursus grof en confronterend, maar stiekem toch grappig..

  En Sterretje gezocht. Tsja. Ongelofelijk plat, maar ook juist weer niet. Zeg maar ;-)

  Dancing With The Stars zuigt trouwens steeds meer. Geen wonder dat de kijkcijfers inkakken. En Lieke van Lexmond mag nooit meer presenteren!

 17. jan

  ik vind sterretje gezocht een hardstikke leuk programma!
  wanneer is de herhaling want heb t gemist,
  en dat ken natuurlijk niet. haha

 18. Anoniem

  Reactie op jan:

  HH van Sterretje Gezocht is op dinsdagavond, 21.40 uur, Ned3.

 19. zo goed als nieuw

  Prachtig, kijk hier kunnen we wat mee.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.