Nieuw contract voor Carlo Boszhard en Irene Moors

Foto: RTLCarlo Boszhard en Irene Moors gaan een nieuw contract tekenen bij RTL 4. Dat vertelde Moors vanochtend op Radio 538. “RTL en Carlo en ik zijn er erg van overtuigd dat we bij elkaar blijven. De contracten liepen af, maar dat gaat alle- maal goed komen. Dus dat is heel fijn, we blijven bij elkaar. Er gaat iets komen, maar wat is nog niet duidelijk“, vertelde Moors. Volgens haar liggen alle moge- lijkheden open. “Ik heb altijd gezegd dat ik de ambitie heb om op vrijdag de week uit te luiden op televisie.

Irene Moors presenteert zondag de allerlaatste Life & Cooking. “Het gaat goed. We zijn allemaal in voorbereiding op zondag. Het wordt helaas een stranddag zondag, maar we gaan er een knaldag van maken. Het wordt een afscheidsfeest, dus ik hoop niet dat er tranen vloeien. We willen als een mooi, vrolijk programma eindigen. Alle vrienden van de show komen langs: Frans Bauer, Gerard Joling, Willeke Alberti en Xander de Buisonjé. Het wordt terugblikken en heel veel gedoe, zoals Life & Cooking altijd is.”

De presentatrice beseft nog niet goed dat Life & Cooking definitief stopt. “Ik heb een heel raar gevoel. Het voelt gewoon als einde seizoen, alsof we op vakantie gaan. Maar daarna beginnen we niet meer.

Er wordt dan ook nog druk gesproken over een nieuwe show op de zondagmiddag. “Het is geen geheim dat RTL bezig is met een opvolger voor de zondagmiddag. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Ze zijn er niet ver mee. Of het goed komt, vraagt iedereen zich sterk af. Wellicht gaat het iets langer duren.

Moors heeft niet de ambitie om dagelijks late night te gaan. “Dat vind ik iets te ver gaan. Ik heb altijd gezegd dat ik de ambitie heb om op vrijdag de week uit te luiden en het weekend te beginnen. Maar dagelijks niet. Nog even niet, nee. Zeg nooit ‘nooit’, maar voorlopig is dat nog niet het plan.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen