Nieuw contract voor Carlo Boszhard en Irene Moors

Geplaatst op vr 29 mei 2009 om 15:01

Foto: RTLCarlo Boszhard en Irene Moors gaan een nieuw contract tekenen bij RTL 4. Dat vertelde Moors vanochtend op Radio 538. “RTL en Carlo en ik zijn er erg van overtuigd dat we bij elkaar blijven. De contracten liepen af, maar dat gaat alle- maal goed komen. Dus dat is heel fijn, we blijven bij elkaar. Er gaat iets komen, maar wat is nog niet duidelijk“, vertelde Moors. Volgens haar liggen alle moge- lijkheden open. “Ik heb altijd gezegd dat ik de ambitie heb om op vrijdag de week uit te luiden op televisie.

Irene Moors presenteert zondag de allerlaatste Life & Cooking. “Het gaat goed. We zijn allemaal in voorbereiding op zondag. Het wordt helaas een stranddag zondag, maar we gaan er een knaldag van maken. Het wordt een afscheidsfeest, dus ik hoop niet dat er tranen vloeien. We willen als een mooi, vrolijk programma eindigen. Alle vrienden van de show komen langs: Frans Bauer, Gerard Joling, Willeke Alberti en Xander de Buisonjé. Het wordt terugblikken en heel veel gedoe, zoals Life & Cooking altijd is.”

De presentatrice beseft nog niet goed dat Life & Cooking definitief stopt. “Ik heb een heel raar gevoel. Het voelt gewoon als einde seizoen, alsof we op vakantie gaan. Maar daarna beginnen we niet meer.

Er wordt dan ook nog druk gesproken over een nieuwe show op de zondagmiddag. “Het is geen geheim dat RTL bezig is met een opvolger voor de zondagmiddag. Dat heeft nogal wat voeten in de aarde. Ze zijn er niet ver mee. Of het goed komt, vraagt iedereen zich sterk af. Wellicht gaat het iets langer duren.

Moors heeft niet de ambitie om dagelijks late night te gaan. “Dat vind ik iets te ver gaan. Ik heb altijd gezegd dat ik de ambitie heb om op vrijdag de week uit te luiden en het weekend te beginnen. Maar dagelijks niet. Nog even niet, nee. Zeg nooit ‘nooit’, maar voorlopig is dat nog niet het plan.
36 Reacties op “Nieuw contract voor Carlo Boszhard en Irene Moors”


 1. babette

  Gewoon op zondagmiddag met RUDOLPH, Carlo en Irene….dat zij een gouden team zijn, is al ruim 5 jaar bewezen!

 2. Anoniem

  Had wel verwacht dat ze weg gesaneerd werden

 3. mark

  Reactie op babette: Dat gebeurt ook, maar niet meer onder de naam Life & Cooking, die is geregistreerd. Nieuwe sponsor wordt Campina of AH.

 4. Anoniem

  Mark hoe weet je dat van nieuwe sponsor ?

 5. mark

  Reactie op Anonymous: Staat op teletekst.

 6. Anoniem

  Life en Cooking stopt dan wel. Maar een nieuwe programma lijkt er toch wel op. Zezullen toch hun telekidsdingen blijven doen. Dus infeite veranderd er niets dan een nieuwe titel

 7. Anoniem

  Het nieuwe programma gaat Telegeriatrics! heten, Telekids maar dan voor de incontinente doelgroep :lol:

 8. De wandelgang

  Het schijnt trouwens wel een magerder contractje te zijn dan dat ze hadden. Plus dat het waarschijnlijk maar voor één seizoen is. RTL is voorzichtig zo vernam ik uit de wandelgangen

 9. Joe

  Weet iemand misschien op welke teletekst pagina de kijkcijfer te zien zijn. Ik heb namelijk deze week geen toegang tot internet.

 10. Anoniem

  Reactie op Joe:

  318

 11. Hans

  Reactie op Joe:
  Niet, die waren te zien maar nu niet meer.

 12. Lies

  Zou inderdaad leuk zijn als Rudolph terug komt dat was toch de beste en de leukste kok.

 13. Mart

  Wat mij betreft halen ze het kookgedeelte eruit, maarja met AH en campina zal dat niet snel gebeuren.

 14. Bart

  Carlo Irene = de ondraaglijke leegte van RTL4

 15. jos

  het eten schijnt niet te vreten te zijn bij L&C

 16. Mart

  Reactie op jos: Omdat Gordon dat zegt????????????????????

 17. bart

  Reactie op Joe: Hoe kun je dit bericht posten dan? :P

 18. Mooi

  Prima!Carlo en Irene zijn Rtl

 19. Joe

  Reactie op bart:
  hou je mond

 20. JaJa

  # Anonymous (Reageer)
  vrijdag 29 mei 2009 om 16:56

  Het nieuwe programma gaat Telegeriatrics! heten, Telekids maar dan voor de incontinente doelgroep :lol:

  ——-

  MEESTERLIJK IDEE WHAHAA :lol:

 21. JaJa

  Reactie op Anonymous:

  MEESTERLIJK IDEE WHAHAA :lol:

 22. Anoniem

  De kijkers zijn idd wel van incontinente leeftijd ja

 23. Nee Nee

  Carlo en Irene sterren in 20 49 gefeliciteerd

 24. LY

  Reactie op bart: slimme opmerking… wel een vreemde reactie terug van Joe :s

 25. Freddie

  Wat je ook van ze mag vinden. Er is al eerder door RTL zelf gezegd dat Irene typisch RTL is. Gezelligheid, amusement, warmte.
  Wordt, mijns inziens, overruled door Carlo .. maar idd de tafel met daarachter dit duo verdwijnt echt nog niet. Misschien maar een paar jaartjes maar het kan nog wel even door.
  Het is niet niets 20 jaar!!! wekelijks live programma op dezelfde zender. Dat kan echt niemand anders bij RTL zeggen. Het is een komen en gaan. De grote sterren zijn weg, nieuwe erbij en toch blijven zij belangrijk en steady voor de zender.

  Carlo mag van mij best terugkomen met Monte Carlo. Daar vond ik hem gewoon goed!

 26. Sandra

  Het zal me niets verbazen als er aanstaande zondag geen afscheid is…..
  Aangezien zich sponsor als AH hebben gemeld.
  Jammer van mij mocht het stoppen, het programma draait al veelste lang, het is tijd voor wat nieuws!

 27. Puk

  Kom op zeg! Als RTL ergens trots op mag zijn en een net visitekaartje zijn zijn het Carlo en Irene wel. Zij zijn RTL! Verder is het komen en gaan.

 28. !#Michael#!

  Reactie op Sandra:

  Volgens de Televizier zal Sara Lee de sponsoring opzich nemen ;)

  Dit zijn de Sara Lee merken:

  Douwe Egberts
  Pickwick
  Ambi Pur
  Vapona
  Kiwi
  Sanex
  Badedas
  Zwitsal
  Zendium
  Prodent
  Biotex
  Neutral

 29. babette

  @jos: sinds Rudolph weg is, wordt er niet meer gekookt! Rudolph zette altijd de hele tafel vol, en binnen een mum van tijd was alles op! Toen werd er tenminste nog gekookt……….

 30. karel

  zo, dancing with the stars dramatisch gedaald. gelukkig, wat een non programma

 31. !#Michael#!

  Reactie op karel:

  Ook alleen omdat HGT de finale beleefde ;)

 32. David

  Mensen gaan ook niet zo vroeg bij de tv zitten met dat mooie weer. Even naar Sterretje gezocht gezapt, of ze een blik mutsen opengetrokken hadden, een baal voorspelbare trutjes die allemaal op elkaar lijken. De oppervlakkige eenheidsworst was weer troef. Maar dat is kennelijk voorwaarde nr. 1 om een ‘sterretje’ te worden. VOC was trouwens heel erg goed en hoop dat ze in het najaar en winter door blijven gaan. Dit programma is veel te goed voor komkommertijd.

 33. XNEWZ

  Reactie op !#Michael#!: flut argument Michael!

 34. Huh?

  Het eten bij L&C is inderdaad niet lekker. Dat blijkt wel als je in het publiek zit. Je MOET zeggen dat je het lekker vindt als je te eten krijgt. Maar wanneer camera en microfoon wegdraaien… :-o

 35. Matt

  Reactie op Huh?: Van wie MOET je dat zeggen dan?
  Ik geloof er geen bal van ! Je kunt niet 9 jaar staan koken terwijl het niet te pruimen is. Dan was dat echt al wel een keer uitgebreid in de media geweest.
  En die Gordon ….ja die geloof ik ECHT al jaren niet meer.

 36. babette

  @ huh De eerste vijf jaar was het kookonderdeel EN HET ETEN fantastisch…en die tijd heb je vast niet in het publiek gezeten…de ‘ opvolgers’ van Rudolph waren beide GEEN (meester) kok………..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.