NET 5-serie Samantha Who? stopt na twee seizoenen

Geplaatst op do 28 mei 2009 om 12:40Foto: ABCDe Amerikaanse comedyserie Samanta Who? keert in het najaar niet terug met een derde serie afleveringen. Hoofdrol- speelster Christina Applegate ziet haar sitcom eindigen vanwege tegenvallende kijkcijfers en hoge kosten. In Nederland heeft Samantha Who? een prominente plaats in de dinsdagavondprogramme- ring van NET 5. De sitcom is met ruim een half miljoen kijkers één van de beter bekeken programma’s van NET 5. Ook scoort de serie goed in de doelgroep van NET 5, vrouwen van 20 tot 34 jaar.


16 Reacties op “NET 5-serie Samantha Who? stopt na twee seizoenen”


 1. Wouter

  NEEEEEEEEEJ!!!!!
  de reden waarom ik naar net 5 keek (en singles & DH )

 2. zapper

  Dit is al een week bekend!

 3. Fleur

  De serie eindigt omdat Christina Applegate een te hoog salaris eist.

 4. joe Insider

  De serie is gebaseerd op een leuk idee, maar dat idee is ook na 1 a 2 seizoenen uit geschreven. Sommige series moeten niet uitgemolken worden. Zelfde geldt voor Verborgen verbreken. En eigenlijk ook voor Grey’s anatomy.

 5. Timo

  Reactie op zapper: De reden waarom het er nu pas op staat is omdat ik gisteren bij meerdere artikelen een post heb geplaatst of mensen de petitie om de serie te redden wilden ondertekenen. Maar zoals MC wel vaker doet hebben ze die posts verwijderd

 6. Anoniem

  Ze moeten bij MC eens met hun poten van de reacties afblijven

 7. Tijn

  Reactie op Fleur: onzin!

 8. Timo

  Reactie op Fleur: De serie eindigt om meerdere redenen:
  1) de kijkcijfers zijn tot ong 5 miljoen gedaald voor de laatste 4 episodes doordat ABC SW op donderdag om 8.30/7.30c PM heeft geprogrammeerd tegen heftige competitie van CBS’s Survivor, NBC’s My name is Earl (is ook een petitie voor gestart om deze serie un-cancelled te krijgen) en Parks & recreation en FOX’s Bones met ook nog is weinig tot geen promotie voor de verhuizing.
  2) tussen de verhuizing van maandag om 9.30/8.30c PM na DTWS naar donderdag 8.30/7.30c PM zat maar liefst 5 maanden.
  3) Door de huidige economie moeten de US networks kijken hoe ze geld kunnen besparen dus ABC Studios en ABC waren aan het kijken hoe ze ong 500.000 dollar van het budget per episode konden besparen. Dit wilde ze vooral doen door de single camera comedy om te bouwen tot een multi-camera comedy met de feel van een single camera comedy. Ongeveer hoe How I met your mother ook word gefilmd alleen zou er geen lach-track aan toegevoegd worden. Maar blijkbaar is dit niet gelukt want ABC cancelde de serie alsnog vorige week dinsdag.

  Maar onderteken de petitie aub op bit.ly/XgUHG om Samantha Who? te redden. En als je de series lead Christina Applegate persoonlijk wat wil laten weten kan dat via twitter.com/1capplegate

 9. Chiel

  My name is Earl gaat toch gewoon naar een andere zender?

 10. Tim20:WBMJ

  Neeeee :(

 11. Sebas

  Een van de leukere series. Heel jammer. Ik keek alleen Single, Samantha Who en Being Erica van NET 5.

 12. GossipBoy

  Jammerr, was leuk!

 13. LY

  Jammer, was wel een leuke serie :(

 14. Loeloe

  Oud nieuws..

 15. Nicolette

  Reactie op Loeloe: Late reactie

 16. Anoniem

  De beste en de leukste en grappigste comedy ooit is friends en geen enkele serie kan de beste meer zijn friends kan je keer op keer kijken en elke keer ga je weer lachen

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.