TROS-soap over Toppers definitief van de baan

Geplaatst op di 28 okt 2008 om 10:30De reallifeserie ‘De Toppers Op Weg Naar Moskou’ van de TROS is definitief van de baan. Gerard Joling krijgt van zijn werkgever SBS6 geen toestemming om mee te werken aan de serie. Dat heeft een zegsman van SBS maandag laten weten in Shownieuws. De TROS wilde begin volgend jaar een reeks uitzenden rondom Gordon, René Froger en Joling in aanloop naar het Eurovisiesongfesti- val. Het is nog niet bekend op welke manier de TROS nu aandacht gaat besteden aan de voorbereidingen.


12 Reacties op “TROS-soap over Toppers definitief van de baan”


 1. Tjeerd

  Gelukkig. Hierbij wil ik SBS hartelijk dank zeggen voor het stijfhouden van hun poot.

 2. Peter

  Onzin. Er is nog helemaal niets zeker. Men is nog steeds aan het praten.

 3. JaJa

  Dat was toch allang bekend, dat Gerard geen toestemming zou krijgen? Maar let op: er gaat heus wel wat komen hoor.

 4. Peter

  Dit is nog steeds het verhaal van de Telegraaf, dus ook SBS. Gerard Joling weet nergens van en er is hem niets gevraagd. Bron: Evers Staat Op vanochtend

 5. Tjeerd

  Ik hoop dat ze volhouden bij SBS, dit moet Nederland bespaart blijven. Ik gun ze alle succes op het songfestival(als ze voor paal willen staan moeten ze dat zelf weten), maar weer een reality ding is echt overdreven.

  Het concept is nu al genoeg uitgemolken. Zeker an mensen die toch al teveel op televisie zijn.

 6. Anoniem

  Reactie op Peter:
  Is wel zeker, was gisteren bij SBS Shownieuws

 7. SBS less

  Ziehier de handelswijze van SBS. Laakbaar en naar gedrag om voor de 10 keer een half uurtje op de TROS dwars te gaan liggen. ook erg sympathiek naar Geer toe die dit graag had gewild. Jammer, maar voor een zender als SBS niet echt verassend.

 8. Peter

  Reactie op Anoniem:

  Duhh, natuurlijk zal SBS hier over melden, dit ‘nieuws’ komt uit hun eigen koker….

 9. Sebas

  Dacht dat de soap de voorwaarde van de TROS was om mee te doen aan het Songfestivalavontuur. Misschien dat nu de soap wegvalt, de Toppers wegvallen en BNN eindleijk in de bres kan springen om toch eerste keus Anouk naar het songfestival te sturen

 10. Potje Pindakaas

  Reactie op SBS less:

  Nee veel geld neertellen voor een EXCLUSIEF contract, maar dan wel toe laten om iemand, die de kijkcijferhit is bij SBS, tegenover zijn eigen programma laten staan. Dat is lekker…
  SBS heeft groot gelijk dat ze dit doen

 11. SBS less

  Reactie op Potje Pindakaas: dat zou wel te regelen zijn geweest, dat hij niet tegenover een eigen programma zou komen te staan. In overleg zou de dag en tijdstip bepaald kunnen worden. Bijvoorbeeld op een dag tegenover een programma van SBS met een redelijk vaste schare kijkers zoals House of de film op maandag.

 12. jopie

  Niemand die die soap zal missen.

  Nou TROS, wat nu? Keeping up Appearances maar weer uit de kast rukken voor de 10de keer?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.