Miryanna van Reeden nieuwe stem Comedy Central

Comedy Central krijgt vanaf 1 augustus een nieuwe ‘look and feel’. Naast een nieuwe vormgeving, is ook gekozen voor een nieuw stemgeluid. Zo zal actrice Miryanna van Reeden de kijker voortaan van het ene naar het andere programma leiden. Dat meldt een zegsvrouw van Comedy Central vandaag. Zenderbaas Maurice Hols is erg enthousiast over het nieuwe stemgeluid en de nieuwe vorm- geving. Hij vertelt: “Een logische volgende stap voor een zender die groeit naar volwassenheid.

Maurice Hols: “Een eigen stemgeluid in combinatie met de nieuwe zendervormgeving straalt exact uit waar Comedy Central voor staat! De TV zender met 100% comedy voor ontspanning en relativering.”

Frank Lammers, bekend van zijn rol in ‘Nachtrit’, doet voortaan de aankondigingen van nieuwe programma’s. Miryanna van Reeden, bekend van Julia’s Tango, heeft de taak de kijker met haar stem van het ene naar het andere programma te leiden.

Comedy Central introduceert ook een nieuwe vormgeving. “Met de nieuwe vormgeving krijgt de zender een volwassener en persoonlijker uitstraling“, zegt een woordvoerder van het station. “Er zijn verschillende commercial break- bumpers geproduceerd waarbij het Comedy Central logo het avontuur aangaat met slapstick, zelfspot en ‘Murphy’s Law’. Ook zijn alle grafics ge-restyled en komen er nieuwe menu’s en nu-bumpers waarin, naast de toevoeging van een voice over, ook life action beelden zitten.”

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen