Miryanna van Reeden nieuwe stem Comedy Central

Geplaatst op di 29 jul 2008 om 19:20

Comedy Central krijgt vanaf 1 augustus een nieuwe ‘look and feel’. Naast een nieuwe vormgeving, is ook gekozen voor een nieuw stemgeluid. Zo zal actrice Miryanna van Reeden de kijker voortaan van het ene naar het andere programma leiden. Dat meldt een zegsvrouw van Comedy Central vandaag. Zenderbaas Maurice Hols is erg enthousiast over het nieuwe stemgeluid en de nieuwe vorm- geving. Hij vertelt: “Een logische volgende stap voor een zender die groeit naar volwassenheid.

Maurice Hols: “Een eigen stemgeluid in combinatie met de nieuwe zendervormgeving straalt exact uit waar Comedy Central voor staat! De TV zender met 100% comedy voor ontspanning en relativering.”

Frank Lammers, bekend van zijn rol in ‘Nachtrit’, doet voortaan de aankondigingen van nieuwe programma’s. Miryanna van Reeden, bekend van Julia’s Tango, heeft de taak de kijker met haar stem van het ene naar het andere programma te leiden.

Comedy Central introduceert ook een nieuwe vormgeving. “Met de nieuwe vormgeving krijgt de zender een volwassener en persoonlijker uitstraling“, zegt een woordvoerder van het station. “Er zijn verschillende commercial break- bumpers geproduceerd waarbij het Comedy Central logo het avontuur aangaat met slapstick, zelfspot en ‘Murphy’s Law’. Ook zijn alle grafics ge-restyled en komen er nieuwe menu’s en nu-bumpers waarin, naast de toevoeging van een voice over, ook life action beelden zitten.”
11 Reacties op “Miryanna van Reeden nieuwe stem Comedy Central”


 1. Chiel

  Vond CC altijd al een erg mooie (eenvoudige) vormgeving hebben. Nu is er géén stem tussen de programma’s, goed dat ze dat nu wél doen.

 2. Craig

  Oh die mannenstem blijft wel? Gelukkig anders krijgt het zo’n Net5 wijfe sfeer.

 3. vinn

  Vind CC erg leuk, Arie Koomen (van Lama’s & Arie en Silvester) gaat daar ook een progamma doen, Ik hop dat er meer nederlandse progamma’s komen. Op CC Family (digitale cender ofzo) zit herhaling van Ushi en van Dijk zou erg leuk zijn als daar een nieuwe versie van komt, zal dan natuurlijk niet met wendy zijn maar who cares.

 4. Anoniem

  Reactie op vinn:
  Ik vind Comedy Central ook erg leuk. Met name Californication. De programmering is op dit moment alleen nogal eenzijdig. En de Nederlandse input is ver beneden niveau. Met Arie wordt het er niet beter op.

  Miryanna is trouwens wel erg leuk maar niet grappig maar dat niet uit in dit geval.

 5. michel

  Vind haar in de film Liever verlieft anders erg grappig!

 6. Flippo

  Off-topic: SBS schuift WEER met The Bold! Vanaf 11 augustus nieuwe afleveringen om 18:40 uur. De serie is in een jaar tijd bij SBS al net zo vaak van tijdstip verschoven als bij RTL4 in 15 jaar!!

 7. Johan

  als ze maar niet weer met zo’n gemaakt kinderstemmetje aankomen, zoals bij de Andrelon reklames

 8. Pietertje

  Comedy Central bestaat voor het grootste gedeelte uit herhalingen. Dat vind ik niet boeiend. 40x dezelfde oude southpark aflevering terwijl je de nieuwste afleveringen online gratis en legaal kunt bekijken. Daarnaast vind ik het meeste van hun ‘nieuwe’ product niet veel soeps. Het zijn echt series waarvan je duidelijk ziet waarom andere zenders ze niet hoeven te hebben. Die Britse series zijn echt vreselijk en de humor is daar ver te zoeken. Alleen Californication en Family Guy vind ik echt leuk.

 9. Mediaman

  Een voorbeeld staat ook online:
  http://media.mtvnetworks.nl/video/Comedy/Breakbumper.wmv

  ;)

 10. Tingle

  The Office US en Family Guy volg ik sowieso. Beetje jammer dat de Daily Show naar zo’n laat tijdstip is verhuisd.

 11. //DESH\\

  Mooi dat ze dit doen! Wat ze nu hebben is nog een beetje amateuristisch!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.