Verhalen achter een bos bloemen in RTL 4-serie Bloemetje

De vooravond van RTL 4 wordt dit jaar tijdens de zomerstop van RTL Boulevard opgefleurd door het nieuwe dagelijkse Bloemetje. Hierin onderzoekt een presentator de uiteenlopende verhalen achter het kopen van een bos bloemen. Dat heeft RTL 4 vandaag aangekondigd. “Nederland kent vele bloemenstallen, die op de meest uiteenlopende plaatsen staan. Iedereen die een bos bloemen koopt, heeft zijn eigen reden en verhaal“, meldt RTL. “Bloemetje gaat op zoek naar deze verhalen.

Steevast begint de presentator met de vraag voor wie de bloemen bestemd zijn, laat het televisiestation weten. “Via het waarom gaan de antwoorden al snel alle kanten op. Uitgebreide liefdesgeschiedenissen, goedmakertjes, eerste dates, vrolijke verjaardagsbloemen en treurige afscheidsboeketten. Om de reactie van de ontvanger te zien zal de presentator deze ook vaak opzoeken.”

RTL Boulevard beleeft op vrijdag 27 juni zijn voorlopig laatste uitzending. Vanaf maandag 30 juni zijn op het tijdstip van Boulevard de programma’s Wie is de Chef (18.30 uur) en Bloemetje (19.10 uur) te zien.

In Wie Is De Chef gaan vijf mensen voor elkaar koken. Vier zijn gewone deelnemers, een iemand is een chefkok. Ze gaan elkaars gerechten beoordelen. Zal de chef de beste kok zijn?

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen