Eyeworks registreert ook komend seizoen eredivisie

Eyeworks Sport zal ook komend seizoen de productie en de registratie van de wedstrijden van de Nederlandse Eredivisie verzorgen. Nadat Eyeworks drie jaar geleden al de Eredivisieclubs en Talpa wist te overtuigen met elkaar in zee te gaan is de producent trots dat de 18 clubs – nu samen met NOS en het op te richten Voetbalkanaal – Eyeworks Sport hebben gekozen voor de productie van de registratie van het voetbal. “Dit is een groot compliment“, juicht directeur Reinout Oerlemans.

CEO van Eyeworks Reinout Oerlemans: “Dit is een groot compliment voor alle medewerkers van Eyeworks Sport en haar facilitaire partner UBF. We zullen ook komend jaar laten zien dat wij de enige juiste partij zijn voor deze klus. We kijken dan ook uit naar een in alle opzichten opnieuw spannend Eredivisieseizoen.

Naast de Nederlandse Eredivisie is Eyeworks ook in de race om de registratie en productie te verzorgen van de Belgische competitie.

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen