Daphne Bunskoek vertrekt definitief bij RTL Boulevard

Daphne Bunskoek stopt als presenta- trice van RTL Boulevard. Ze zal met ingang van het nieuwe televisieseizoen niet meer te zien zijn in het dagelijkse entertainmentmagazine. Dat bevestigt een woordvoerder van RTL 4 vandaag. Daphne Bunskoek heeft al verschillende gesprekken gevoerd met de VPRO. De presentatrice wil graag journalistieke reportages maken. Wie volgend seizoen als nieuwe presentator zal plaatsnemen naast deskundige Albert Verlinde is nog niet bekend, zegt RTL.

RTL 4 hoeft niet lang te zoeken naar een opvolger voor Daphne Bunskoek. De televisiezender zegt al verschillende mensen in hun hoofd te hebben. Daphne Bunskoek (34) was na Beau van Erven Dorens de tweede presentator van Boulevard.

Daphne Bunskoek gaf eerder aan met mensen te willen praten en niet óver mensen. “Ik vind de reportages van Louis Theroux over subculturen in Amerika op de VPRO heel boeiend. Van de zwaarstbewaakte gevangenis van Amerika tot porno-industrie. Ik zou ook graag docu-achtige programma’s maken over onderwerpen die mij interesseren.

Lees ook: Daphne Bunskoek: ‘Winston zou goede opvolger zijn’

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen