Paul Römer: ‘Eyeworks blaast te hoog van de toren’

Directeur Paul Römer van Endemol vindt dat concurrent Eyeworks te hoog van de toren blaast in het persbericht waarin de producent meldt ook komend seizoen het eredivisievoetbal te produceren. Over hoofdaannemer Endemol, strategisch partner van de eredivisieclubs voor het nieuwe voetbalkanaal, wordt niet gerept. “Eyeworks trekt alle credits naar zich toe, terwijl ze slechts één jaar de wedstrijden volgen. Zij hebben de infrastructuur, omdat ze dit ook de afgelopen drie jaar hebben gedaan.

Paul Römer benadrukt in De Telegraaf: “Alle overige programma’s voor het nieuwe kanaal zullen door Endemol worden gemaakt. Maar we zijn inmiddels wel gewend dat Eyeworks hoog van de toren blaast.

Reinout Oerlemans van Eyeworks juicht in het persbericht: “We zullen ook komend jaar laten zien dat wij de enige juiste partij zijn voor deze klus.” Volgens Römer is de kans echter klein dat Eyeworks ook in de toekomst de registratie zal verzorgen.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen