Patrick Lodiers snapt leegloop: ‘Overstappen zijn logisch’

Foto: Anne TimmerVoorzitter Patrick Lodiers van BNN heeft er begrip voor dat Yolanthe Cabau van Kasbergen en Katja Schuurman de jongerenomroep hebben verlaten. BNN kon niet opboksen tegen de TROS en NET 5. “Katja wilde graag acteren, iets wat bij ons niet kon, en die kans krijgt ze bij Net5. Yolanthe wilde meteen grote shows presenteren. Wij dachten: doe nou eerst nog maar een seizoen Try before you die. Maar ze had via Jan Smit na- tuurlijk al banden met de TROS, dus die overstap was logisch.

Patrick Lodiers heeft geen idee waarom Lama Ruben Nicolai opeens samen met Tijl Beckand is vertrokken naar de AVRO, vertelt hij aan het NRC Handelsblad. “We hebben samen in de kelders van BNN de Lama’s bedacht. Niemand kende Ruben nog. Zaten we daar een beetje te klooien. Hij heeft zoveel kansen gekregen. Ik hoorde ineens dat hij had getekend bij de AVRO, zonder overleg met ons. Zo van: ‘Bedankt voor alles, tot ziens.’ Tijl Beckand had geen vast presentatiecontract bij BNN. Bij de AVRO kan hij dat wél krijgen.

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen