Frans Bauer bouwt kerstfeest bij de TROS

Geplaatst op wo 26 dec 2007 om 13:45

De TROS zendt op tweede kerstdag een registratie uit van het kerstconcert dat Frans Bauer vorige week gaf. Op 21, 22 en 23 december stond Frans na vijftien uitverkochte concerten in 2007, opnieuw in een uitverkocht Ahoy’. Daarmee vestig- de Frans een record. “Gedurende een drie-uur-durend spektakel trakteerde hij zijn fans op ’n liveshow van ongekende allure“, aldus de TROS. Slechts enkele dagen na het laatste concert brengt de omroep dit muzikale kerstspektakel vanavond op televisie.

Op Nederland 1 zijn vanavond de hoogtepunten van dit kerstconcert te zien. Frans Bauer wordt hierbij terzijde gestaan door The First Showband, zijn backing vocals en The Dance Company. “Uiteraard zingt hij al zijn grote hits afgewisseld met een aantal verrassende kerstnummers, diverse bijzondere verrassingen en speciale gasten!

Frans Bauer, kerst in Ahoy’ is om 20.15 uur te zien op Nederland 1.
2 Reacties op “Frans Bauer bouwt kerstfeest bij de TROS”


  1. Grobber

    was een leuke show, hopende gauw eed dvd hiervan.

  2. Sjonnie

    Mijn hemel wat een voorspelbare rotzooi……, elke keer hetzelfde.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.