Frans Bauer bouwt kerstfeest bij de TROS

De TROS zendt op tweede kerstdag een registratie uit van het kerstconcert dat Frans Bauer vorige week gaf. Op 21, 22 en 23 december stond Frans na vijftien uitverkochte concerten in 2007, opnieuw in een uitverkocht Ahoy’. Daarmee vestig- de Frans een record. “Gedurende een drie-uur-durend spektakel trakteerde hij zijn fans op ’n liveshow van ongekende allure“, aldus de TROS. Slechts enkele dagen na het laatste concert brengt de omroep dit muzikale kerstspektakel vanavond op televisie.

Op Nederland 1 zijn vanavond de hoogtepunten van dit kerstconcert te zien. Frans Bauer wordt hierbij terzijde gestaan door The First Showband, zijn backing vocals en The Dance Company. “Uiteraard zingt hij al zijn grote hits afgewisseld met een aantal verrassende kerstnummers, diverse bijzondere verrassingen en speciale gasten!

Frans Bauer, kerst in Ahoy’ is om 20.15 uur te zien op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen