Muziek staat centraal in Top 2000 à gogo

Matthijs van Nieuwkerk en sidekick Leo Blokhuis schijnen vanaf vanavond als vanouds hun licht op de Top 2000-lijst van Radio 2 in de Top 2000 à gogo. In het à gogo-café worden diverse gasten ontvangen die een bepaalde plaat hoger in de Top 2000 willen hebben, zijn verschillende videoclips te zien en vertelt ‘popprofessor’ Blokhuis opmerkelijke verhalen uit de muziekgeschiedenis. In de eerste uitzending vanavond spelen tv-presentator Martijn Krabbé en Willeke Alberti de muziekquiz.

Ook Ursul de Geer is te gast. Hij probeert het lied Father & Son van Cat Stevens hoger in de lijst te krijgen. Elly Witten uit Arnhem zit aan de stamtafel. Zij werkte ooit in een muziekwinkel toen de Beatles op bezoek kwamen… En verder zijn er filmpjes over Woodstock (1970) en over The Shorts (Comment ça va, 1983). (Foto: Nick van Ormondt)

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen