Katja vs De Rest terug met nieuwe serie afleveringen

Geplaatst op vr 30 nov 2007 om 10:16

Katja Schuurman ging twee jaar terug de strijd met Bridget Maasland aan in Katja vs Bridget. Na Bridgets vertrek naar Talpa, zette Katja het programma voort met steeds wisselende tegenstanders. Vanavond gaat het alweer het tweede seizoen van Katja vs De Rest van start. “We hebben daar wel over getwijfeld“, zegt televisiedirecteur Pim Castelijn van BNN bij TVgids.nl. “Katja en Bridget waren gelijke grootheden en we wisten niet of het met wisselende tegenstanders ook zou werken…

BNN’s adjunctdirecteur televisie Pim Castelijn vertelt dat ook Katja vs De Rest werkte. “Gelukkig bleek van wel; de kijkcijfers waren zowaar nog hoger.

In het tweede seizoen van Katja vs De Rest gaan onder meer Winston Gerschtanowitz, Georgina Verbaan en Chantal Janzen de uitdaging aan. Winston en Katja vechten in de eerste aflevering om de titel: Wie is de beste verzorger? Voor deze battle zijn ze te gast in een Rotterdams verzorgingshuis en moeten drie verschillende opdrachten uitvoeren: wie doet de beste ochtenddienst, wie verzorgt het leukste uitje en wie organiseert de beste bonte avond? Wie vinden de directie en bewoners van het tehuis uiteindelijk de beste verzorger? Wordt het 1-0 voor Katja of wint De Rest?

Katja is erg enthousiast over de nieuwe serie. “Ik vind dit misschien wel een van de leukste entertainmentprogramma’s van de Nederlandse televisie. Het grappige is dat de tegenstanders superfanatiek zijn. In de eerste aflevering neem ik het op tegen Winston Gerschtanowitz. Ik kan je vertellen dat Winston echt chagrijnig was toen hij een punt achterstond. Want ook al gaat het eigenlijk nergens over, je wilt toch winnen.

Katja vs De Rest is vanavond tussen 20.25 en 21.05 uur te zien op Nederland 3.
5 Reacties op “Katja vs De Rest terug met nieuwe serie afleveringen”


 1. Piet de Baas

  Goed zo, eindelijk weer Katja-time!

 2. Gerrit

  Wel grappig om te kijken,
  Maar waarom zeikt iedereen telkanes als Bridget op tv is terwijl Katja vaker te zien is en net zo leuk is!?

  Dit keer moet de rest winnen! :P

 3. ME

  Katja is gewoon en kutwijf die alleen bekend staat om haar sneetje

 4. Anoniem

  Me wat ben jij?

 5. ME

  Post 4 wat ben jij? jij heet toch niet Katja of wel homo, bek houden

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.