Katie Melua naar Junior Eurovisie Songfestival

De AVRO heeft de populaire Britse zangeres Katie Melua gestrikt voor de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival 2007. Dat meldt een zegsvrouw van de omroep vandaag. De finale waar, naar schatting 30 miljoen mensen wereldwijd naar kijken, wordt zaterdagavond 8 december gehouden in Ahoy’. “Speciaal voor de internationale finale van het Junior Eurovisie Songfestival reist de populaire zangeres af naar Nederland“, laat de zegsvrouw van de AVRO weten.

Het speciale optreden van Katie Melua voor een uitverkocht Ahoy zal geheel in het teken staan van het thema ‘Make A Big Splash’. Georgië debuteert op het Junior Eurovisie Songfestival. “De delegatie reageerde verheugd op het nieuws dat Katie Melua zal optreden want de zangeres is in Georgië geboren“, vertelt de woordvoerster. “Katie Melua is populairder dan ooit. Haar album ‘Pictures’ bestormt op dit moment wereldwijd de hitlijsten en komt in Nederland zelfs binnen op nummer 1.

Tijdens de finale strijden de internationale popsterren van de toekomst om de eerste plaats. “Voor hen is zangeres Katie Melua een groot voorbeeld. Katie Melua is erg populair in alle landen waar de finale wordt uitgezonden.” “We zijn dan ook verheugd dat Katie Melua tijd heeft vrij kunnen maken voor dit grote evenement“, aldus Gerben Bakker eindredacteur Junior Eurovisie Songfestival.

Het Junior Eurovisie Songfestival wordt zaterdagavond 8 december live vanuit Sportpaleis Ahoy uitgezonden om 20.15 uur op Zapp.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen