Sascha Visser nieuwe VJ bij TMF

Geplaatst op zo 28 okt 2007 om 11:29

Tijdens de twaalfde editie van de TMF Awards zaterdagavond in de Heineken Music Hall werd acteur Sascha Visser als nieuwe TMF VJ gepresenteerd. “TMF is supertrots het populaire tieneridool te mogen aankondigen als nieuwe VJ op de zender“, laat een woordvoerster van de muziekzender weten. Sascha Visser versterkt per 1 januari 2008 het TMF VJ team bestaande uit de voor hem geen onbekende Saar Koningsberger, Nikkie Plessen, Valerio Zeno, Damien Hope en Soumia Albahaja.

Sascha is zeker geen onbekende in televisieland. Zijn carrière begon zes jaar geleden met een gastrol in de serie Ben zo Terug. De dertienjarige acteur kreeg daarna een vaste rol in het komische programma Oppassen!. Vervolgens speelde hij zij aan zij met Nikkie Plessen in Onderweg naar Morgen die hij daarna weer tegen kwam bij de comedyserie Kees & Co. Met zijn zangtalent bracht hij het tot de finale van het programma So You Wanna be a Popstar. En in het muziekprogramma van Nickelodeon Superster – The Battle is Sascha de komende weken vast jurylid.

Sinds de oprichting is TMF een kweekvijver voor jong talent. In de afgelopen jaren hebben bekende namen als Bridget Maasland, Sylvana Simons, Daphne Bunskoek en Tooske Ragas alle ins en outs geleerd bij de TMF leerschool.
17 Reacties op “Sascha Visser nieuwe VJ bij TMF”


 1. Jan (TV Time)

  neee !!!!!

 2. Achja

  Hij ziet er misschien voor sommige lekker uit maar volgens mij mist ie nikkie sinds kees en co is gestopt ;)

 3. ik reageer ook ff

  Misschien Victor Lowe en Simone Kleinsma ook naar TMF? Is de cast weer compleet… :)

  Vind niets lekkers aan hem, helemaal niet alstie zijn bek open doet… Tenzij hij lekker met zijn tong overweg kan ;) Als zanger staat ie dr ook maar wijdbeens bij te foeperen alsof tie een broek vol strond heeft… Heb wel eens leukere knullen gezien…

 4. Anoniem

  bagger

 5. Siem

  Zingen kan die niet, maar misschien wel presenteren…

 6. Sandra

  Valerio vindt ik persoonlijk een goede dj, want die heeft van die droge humor en dat vindt ik wél lachen. Overigens is Jeroen Post ook bin TMF begonnen als VJ, want die had eerst het programma Play om 16.00 uur, en daarvoor zat Johnny de Mol, met Tonny en Jonny.

 7. Maurits

  Zijn stem is een beetje irritant.. maar hij en nikki hebben zeker een chemie en veel meisjes stemmen zeker af op tmf nu hij daar zit

 8. michel

  leuk aanwint voor de zender lijkt mij! sascha heeft heeft alleen nooit met nikkie in onm gespeeld! alleen in kees en co!

  weet iemand wie die andere nieuwe mannelijke vj is? bedoel niet valerio en damien maar die belg. hij is sinds 2 weken ofzo te zien op tmf en was er zaterdag ook!

 9. Anoniem

  @michel
  ben je homo

 10. michel

  jij ook dan?

 11. Anoniem

  nee ik niet

 12. Altere

  Heb de registratie van de TMF Awards gezien: het was weer abominabel slecht! Er heerst de laatste jaren creatieve armoede bij dat clubje en vooral bij Black Hole Sun (het bedrijf van gert-jan). Marc Pos, regisseur, zat er totaal niet in. Het lelijkste en goedkoopste decor dat ontworpen is voor de awardsshow. De professionaliteit is er helemaal weg. Opnameleiders die je op de achtergrond hoort schreeuwen naar de hosts (geen oortje?)

  TMF Awards Vlaanderen vond ik dit jaar ietjes minder (vergeleken met vorig jaar). Waar NL ieder jaar steeds kleiner wordt, was het vorig weekend in Vlaanderen de grootste ooit (19.000 man publiek + TMF Awards kick off Festival). Decor was minimaal (marja, niet gek vanwege de lengte), regie top!! (on-Nederlands, misschien iets te heftig, te videoclip achtig, maar in de lijn met concert-registraties van RW, U2 e.d., die er zo uitzien na honderden uren in de montage)

  Waar de TMF awards NL vroeger nog kijkers van 16+ trokken, lijkt het nu een show voor de Nickelodeon-kijkers (12-) …

 13. HIJ

  Ik zeg de TMF Awards volgend jaar in de Amsterdam Arena met een grootse show met veel internationale artiesten.

 14. Tosti

  Wat een ramp die TMF Awards ,de kijkcijfers idemdito!
  vroeger keken er nog een half miljoen mensen!

 15. Anoniem

  Mijn hemel wat waren die TMF awards slecht, van regie tot decor een totale wanorde.
  TMF onwaardig, vorig jaar had het veel meer stijl.

 16. Ik

  Hallo!
  Ik heb even de reacties gelezen….
  Ik was zelf bij de awards aanwezig, en ik kan je zeggen! De show was super! Er was niets slechts aan!

 17. michel

  ken je mij dan ofzo?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.