Sascha Visser nieuwe VJ bij TMF

Tijdens de twaalfde editie van de TMF Awards zaterdagavond in de Heineken Music Hall werd acteur Sascha Visser als nieuwe TMF VJ gepresenteerd. “TMF is supertrots het populaire tieneridool te mogen aankondigen als nieuwe VJ op de zender“, laat een woordvoerster van de muziekzender weten. Sascha Visser versterkt per 1 januari 2008 het TMF VJ team bestaande uit de voor hem geen onbekende Saar Koningsberger, Nikkie Plessen, Valerio Zeno, Damien Hope en Soumia Albahaja.

Sascha is zeker geen onbekende in televisieland. Zijn carrière begon zes jaar geleden met een gastrol in de serie Ben zo Terug. De dertienjarige acteur kreeg daarna een vaste rol in het komische programma Oppassen!. Vervolgens speelde hij zij aan zij met Nikkie Plessen in Onderweg naar Morgen die hij daarna weer tegen kwam bij de comedyserie Kees & Co. Met zijn zangtalent bracht hij het tot de finale van het programma So You Wanna be a Popstar. En in het muziekprogramma van Nickelodeon Superster – The Battle is Sascha de komende weken vast jurylid.

Sinds de oprichting is TMF een kweekvijver voor jong talent. In de afgelopen jaren hebben bekende namen als Bridget Maasland, Sylvana Simons, Daphne Bunskoek en Tooske Ragas alle ins en outs geleerd bij de TMF leerschool.

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen