Zone Stad: nieuwe Vlaamse politieserie bij TROS

De TROS introduceert vanavond de nieuwe Vlaamse politieserie Zone Stad op Nederland 1. In deze serie staan de politiemensen van het wijkbureau Zone Stad in Antwerpen centraal. Zij pakken de misdaad aan van het centrum tot in de haven. De misdaad komt in al haar facetten aan bod: van familiedrama’s, moorden, afpersingen, verkrachtingen tot de georganiseerde misdaad. In de eerste aflevering zijn hoofdinspecteurs Rob en Tom een gevaarlijke drugsbende op het spoor…

Als Tom Segers en Rob Biesemans kans zien om de dealers op heterdaad te betrappen, wachten ze niet op bijstand van de collega’s en dringen ze het pand binnen. Maar de lijfwacht van de drugsbaron, Rosse John, opent het vuur. Rob krijgt een kogel in de borst. Tom ontfermt zich meteen over zijn collega en boezemvriend, waardoor de schutter en zijn handlangers kunnen ontsnappen.

De actie krijgt een vervolg als Interne Zaken een onderzoek instelt naar de omstandigheden van de schietpartij. Voor Tom dreigt een schorsing. Gelukkig kan hij rekenen op de steun van hoofdcommissaris An Treunen (foto). Als commissaris Wim Jacobs een tip krijgt over Rosse John, belt hij meteen Tom. Deze gaat samen met een gelegenheidspartner op onderzoek. Maar hij maakt vele blunders…

Zone Stad is vanavond om 23.15 uur te zien bij de TROS op Nederland 1.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen