Beau: ‘Kijkcijfers Deal or no Deal vallen tegen’

Beau van Erven Dorens is teleurgesteld in de kijkcijfers van zijn spelshow Deal or no Deal, sinds het programma te zien is bij RTL 5. Dat zegt Van Erven Dorens in de radioshow van Edwin Evers. “Ja, ik vind de kijkcijfers nog een beetje tegen- vallen. En Deal or no Deal is het enige waar het om draait, dus die kijkcijfers moeten echt opknallen“, vertelt Beau. Bij Tien scoorde de spelshow beter. “Dat is wel opvallend. Maar de mensen moeten het nog een beetje vinden, zeg ik dan maar politiek correct.

De mogelijkheden voor een nieuw programma zijn gering. “Ik moet langzaam weer een beetje bij RTL aarden. Bij RTL 4 zit het helemaal vol met mensen en bij RTL 5 ook. Dus ik ga gewoon langzaam bescheiden mijn rol vinden en aan het werk.

Beau heeft onder meer een programma bedacht, waarmee hij samen met zanger Xander de Buisonjé probeert door te breken als schlagerzanger in Duitsland. “Dan gaan we met z’n tweeën in een busje naar Duitsland en gaan daar op die grote bier- feesten zingen. Xander kan goed zingen, ik niet, maar het wordt ongelooflijk geestig.

Het lijkt me een onwijs leuk programma, maar op dit moment gebeurt er gewoon heel weinig met nieuwe programma’s. (..) We willen het ontzettend graag doen. Maar er is op dit moment eigenlijk niemand in geïnteresseerd.”

Jarenlang presenteerde Beau samen met Albert Verlinde RTL Boulevard. Op de vraag of hij daar nu terugkeert als vaste invaller, antwoordt hij: “Ook daar staan rijen dik te wachten. En ik zit er eigenlijk helemaal niet op te wachten om dat programma weer te presenteren. Ik wil het best een paar keer doen voor de lol, omdat het gezellig is. Maar ze hebben er zoveel mensen. Nee, dat is een gepasseerd station.

Wat Beau wel mag gaan doen, is RTL Travel. Voor het reisprogramma op RTL 5 mag hij de hele wereld door reizen. “Het is natuurlijk ongelooflijk mooi als je op reis kan voor je werk, dus het is een enorm mooie klus. Ik moet natuurlijk mijn vrouw niet al te veel op de proef stellen, dus ik ga een keer of vijf op pad. Dat is de planning van dit seizoen. Vijf keer zes, zeven dagen of zo. Ik ben helemaal in de zevende hemel.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen