TROS-presentatoren op stage in de zorg

De TROS presenteert van 5 tot en met 8 november het programma Sterrenzorg. TROS-presentatoren lopen hierin een dag mee in een zorginstelling om te beleven wat medewerkers en patiënten in de zorg in de praktijk meemaken. Aanleiding is de Week van de Zorg, die dit jaar voor het tweede jaar georgani- seerd wordt. In Sterrenzorg zien we onder meer Reinout Oerlemans, Jaap Jongbloed, Jan Smit, Lucille Werner en Ron Boszhard die een dag meelopen in een zorginstelling.

Per aflevering zijn twee presentatoren te zien die elk op een andere afdeling gestationeerd worden. De camera brengt in beeld met welke disciplines en werkzaamheden de ’tijdelijke medewerkers’ te maken krijgen en de emoties die hierbij om de hoek komen kijken. Sterrenzorg is in vier afleveringen te zien vanaf maandag 5 november. Het programma wordt geproduceerd door Eyeworks.

Meer in TROS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen