Jong Geleerd vanaf vanavond wekelijks op donderdag

Het spelprogramma Jong Geleerd ging zondag van start na het eredivisievoetbal op RTL 4, maar vanaf vanavond is de quizshow wekelijks op donderdagavond om 20.30 uur te zien bij de zender. Irene Moors en Carlo Boszhard presenteren Jong Geleerd, waarin tien- tot twaalfjarige kinderen het opnemen tegen hun ouders. Volgens Moors zit er voorlopig geen eigen programma in. “Daar zijn de eerste helft van het seizoen in ieder geval geen plannen voor“, vertelt Moors aan TVgids.nl.

Moors: “Ik heb het druk genoeg met Jong geleerd en Life & Cooking. Bovendien heb ik ook nog een eigen productiemaatschappij, die het nieuwe culinaire reisprogramma van onze voormalige Life & Cooking-kok Rudolph van Veen maakt. Helaas niet bij RTL, maar bij NET 5 te zien, recht tegenover Life & Cooking. Daar baal ik wel van. Helaas gaan de zenders over de uitzendtijden en niet ik.

Jong Geleerd is vanavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen