Goede tijden slechte tijden zoekt nieuw talent

De makers van de RTL 4-soap Goede Tijden Slechte Tijden zijn op zoek naar nieuw talent. Dat gebeurt niet via een castingbureau of een besloten auditie: iedereen maakt kans op een rol in de soapserie. Op maandagavond 27 augustus start de grote zoektocht. Op de site www.gtst.nl vinden de acteurs en actrices in spé alles wat ze nodig hebben. Uit vier scènes kunnen zij een keuze maken. De talenten filmen hun scene zelf met hun videocamera en plaatsen dit op internet.

Op de speciale ‘Ik wil in GTST!’-site (te bereiken via www.gtst.nl) zijn de verschillende audities de komende weken te zien en te beoordelen. Want ook het publiek heeft een vinger in de pap. Uiteindelijk vindt uit al deze inzendingen de selectie plaats. Voor de winnaar wordt speciaal een rol geschreven in ‘GTST’.

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen