Tv-programma Mijn eerste auto op Veronica

Televisieproducent BlazHoffski gaat voor Veronica het nieuwe televisieprogramma Mijn Eerste Auto ontwikkelen. Hierin worden mensen gevolgd die voor het eerste een auto kopen. “Het programma staat voor spanning, humor en emotie“, aldus BlazHoffski. “Het verlangen naar een eigen eerste auto, het geluk als deze droom in vervulling gaat. De vrijheid die je ervaart als je kunt gaan en staan waar jij wilt!” Mijn Eerste Auto is volgens de producent een ‘uniek’ multi media project.

Mijn Eerste Auto richt op de doelgroep jongeren en mensen die een eerste auto willen aanschaffen. Als eerste gaat de website: www.mijneersteauto.tv van start, die is opgezet in samenwerking met BOVAG en Polis Direct. Op de site ontmoeten autobezitters en commerciële partijen elkaar. Een prominente plek is er voor de test die een compleet overzicht geeft van de kosten van het bezitten én rijden van een bepaald type auto. Verzekeringen, brandstofverbruik, onderhoudskosten, afschrijving, wegenbelasting, alles wordt volgens de producent inzichtelijk gemaakt.

Ook vinden bezoekers van de site een match tussen het type auto dat zij zoeken en het autobedrijf in de buurt waar deze beschikbaar is. Ook wordt de bezoeker van de site een verzekeringsofferte aangeboden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen