Desperate Housewives terug op Net 5

De dramaseries Desperate Housewives (20.30 uur) en What About Brian (21.30 uur) keren vanavond weer terug bij Net 5. In de nieuwe afleveringen van Desperate Housewives is te zien hoe het verder gaat met de bewoners van Wisteria Lane. In de laatste aflevering voor de zomerstop maakte Susan zich zorgen omdat haar dochter via Edie aan de pil wist te komen, Zack bleek de geheime aanbidder van Gabrielle te zijn en Lynette beloofde alle hulp aan Tom bij hun nieuwe restaurant.

Bree (foto) deed bovendien een sinistere ontdekking in het huis van de nieuwe buurvrouw. Alle gevolgen zijn vanaf vanavond iedere dinsdag te zien bij NET 5.

What About Brian gaat over de belevenissen van de 34-jarige Brian en zijn beste vrienden. Iedereen zit in een ander stadium van een relatie of vriendschap. Brian’s vrienden zien niets liever dan dat hij ook iemand vindt om zijn leven mee te delen en proberen hem op allerlei manieren te koppelen. Brian was echter verliefd op Marjorie, de vriendin van zijn beste vriend, en kan dit maar moeilijk loslaten. Zijn vriendschap met zijn beste vriend is redelijk hersteld, maar een nieuwe liefde heeft hij nog niet gevonden.

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen