Nederland weer in beweging vanaf 10 september

Het AVRO-programma Nederland in Beweging keert op maandag 10 september terug op het scherm. Op dit moment zoekt de AVRO nog volop naar een opvolger voor Karl Noten, die veroordeeld werd wegens het bezit van kinderporno, maar een feit is dat de nieuwe presentator het programma op vertrouwde wijze samen met Olga Commandeur zal presenteren. Samen zetten zij iedere werkdag rond 06.45 uur en ook om 09.15 uur Nederland weer in beweging.

De formule blijft ongewijzigd. Een grote verscheidenheid aan oefeningen, vragen en weetjes over gezondheid en bewegen, voedingsadviezen en tips van een sportarts wisselen elkaar gedurende het programma af. In het bijzonder richt het programma zich op mensen boven de 50 jaar. Met een gemiddeld marktaandeel van 20% heeft Nederland in Beweging een vaste plaats veroverd op Nederland 1. In reportagevorm wordt elke week een andere sport of bewegingsvorm aan de kijker gepresenteerd.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Hartstichting, het Reuma Fonds, het Astma Fonds, het ministerie van VWS, de Hersenstichting Nederland en het NISB.

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen