Nederland weer in beweging vanaf 10 september

Geplaatst op do 26 jul 2007 om 16:58

Het AVRO-programma Nederland in Beweging keert op maandag 10 september terug op het scherm. Op dit moment zoekt de AVRO nog volop naar een opvolger voor Karl Noten, die veroordeeld werd wegens het bezit van kinderporno, maar een feit is dat de nieuwe presentator het programma op vertrouwde wijze samen met Olga Commandeur zal presenteren. Samen zetten zij iedere werkdag rond 06.45 uur en ook om 09.15 uur Nederland weer in beweging.

De formule blijft ongewijzigd. Een grote verscheidenheid aan oefeningen, vragen en weetjes over gezondheid en bewegen, voedingsadviezen en tips van een sportarts wisselen elkaar gedurende het programma af. In het bijzonder richt het programma zich op mensen boven de 50 jaar. Met een gemiddeld marktaandeel van 20% heeft Nederland in Beweging een vaste plaats veroverd op Nederland 1. In reportagevorm wordt elke week een andere sport of bewegingsvorm aan de kijker gepresenteerd.

Het programma wordt mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse Hartstichting, het Reuma Fonds, het Astma Fonds, het ministerie van VWS, de Hersenstichting Nederland en het NISB.
7 Reacties op “Nederland weer in beweging vanaf 10 september”


 1. Chiel

  Gelukkig maar! Die ene uitzending op videoband ken ik nu wel uit m’n hoofd :lol:

  *voor duidelijkheid, dit is niet serieus. echt! nee, écht!*

 2. Bea

  niet? :lol:

 3. Frits

  Lijkt mij wel wat voor Lucille Werner, is dan misschien niet bepaald beweeglijk maar dat is de doorsnee aan de rolstoel en rollator gekluisterde Ned1-tuurder ook allesbehalve, dus prima combinatie zou ik zo zeggen. ;)

 4. Johan B.

  Frits, er was zeker even reclame op Tien dat je weer even je “gaap, ik val in herhaling/dementie opmerking” moest maken.

 5. wim

  kijk MC dat bedoel ik nu met die Frits.

 6. Monique

  zou zeer gelukkig zijn moest er terug bewegingslessen zijn.
  Ik mis het.
  Als iets goeds is, mag het aub niet stoppen.

 7. coby kuyper-langejan

  lieve olga
  ik ben blij als ik jou weer zie op de buis jammer van karl ,maar zoals je ziet iedereen is vervangbaar veel sukces met jullie progamma.
  lieve groetjes van coby kuyper-langejan deelnemer van de oefengroep in 2006

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.