De Gouden Kooi niet online bij RTL

Geplaatst op do 26 jul 2007 om 17:03RTL gaat de internetuitzendingen van het realityprogramma De Gouden Kooi niet doorgeven via de digitale kanalen van het bedrijf. Het veelbesproken programma zal wel op televisie te zien blijven bij RTL 5. “Maar met name bij de uitzendingen in de vooravond gaan wij toezien op de toelaatbaarheid voor een jong publiek“, aldus RTL-baas Fons van Westerloo. “Het wordt geen theekransje. Big Brother heeft bewezen dat het kan.” Talpa Media blijft de livestreams wel tegen betaling aanbieden op internet.


17 Reacties op “De Gouden Kooi niet online bij RTL”


 1. ik

  MAar je kunt het nog wel volgen via talpa media!!!
  Dat zei fons ook..
  Weet trouwens iemand wat er met winston gerstanovisch gebeurt..???

 2. mart

  Denk dat hij in ieder geval invaller wordt bij Rtl boulevard en verder weet ik het eigenloijk ook niet.(Misschien 1 miljoen wat in het voorjaar)

 3. Bart V.

  Was dat internet niet de toekomst? Waar televisie en internet zouden samenkomen? Waar ene John de M. zijn zakken zou vullen met 10 ct per minuut? En zou je via die handige schermpjes op de mobieltjes niet ook dag en nacht (….) dat gezeik en gekots in DGK kunnen volgen? (ook weer 10 ct per minuut?) Deze multi-mediale droom is zeker opeens ten einde. En gelukkig maar.
  En deelt die Winston G. niet van die miljoenen cheques uit van de Postcode Loterij?

 4. Simon

  1 Miljoen Wat? gaat echt niet terugkomen hoor. Het was best een grote flop!

 5. Chiel

  Nagal inderdaad! 400.000 kijkers… Maar ‘voor talpa begrippen’ is dat ook weer best veel als je vergelijkt dat Gooische vrouwen vaak nog geen 100.000 kijkers meer trok.

 6. RTL web

  En Andre van Duin, zien we die ook terug bij RTL?

 7. KrokanteKrab

  @RTL Web
  die wil ik niet meer terug zien :P

 8. RTL FAN

  Andre komt in jan-feb terug met de andre van duin show uit het luxor opnames zijn algeweest. en komt met wie ben ik terug dan.

 9. Johan B.

  Nog een goede kots- en aanrandingsscene en de bagger is dan nog alleen on-line te volgen.

 10. niceman

  op teletekst stond dat RTL juist DGK in gekuiste versie gaat uitzenden had fons ook gezegd
  een soort BB uitzending dus maar dan van DGK

 11. !#Michael#!

  @ Chiel

  GV S2 begonmet 550.000/650.000 kijkers en toen DGK begon en DonD begon te lopen liep GV S2 al gouw op naar een dikke 750.000 kijkers. Dus zo slecht als jij het schetst deed GV het niet en op de zondag (als het daar op komt???) treky het zeker 1.5/2.0mln kijkers op RTL4!

 12. Robin

  SBS Shownieuws maakt netjes/aardig reclame voor RTL Nederland en programma’s. Zal RTL B. nooit doen!

 13. !#Michael#!

  @ Niceman

  In priniciepe verandert er bar en bar weinig. On-line bied talpa media nog steeds de ruwe un-pluged versie en in de vooravond de gedramatiseerde versie van de verhaalijnen.

  Het kan geen BB worden, het concept is geheel anders. Er zal alleen minder grove beelden in die uitzendingen verwerkt worden :)

 14. Lob

  Natasia zal de overstap naar RTL niet meemaken.
  Ze is eruit gestemt ;p

 15. Yossarian

  @Lob:

  Is dat zo? Mooi. Die mevrouw Natasia is een schande voor de mensheid en zou uit de ouderlijke macht ontzet moeten worden, als lichtend voorbeeld voor haar arme kinderen.

 16. Anoniem

  @ Micheal: Kan me toch herinneren dat GV echt 500.000 kijkers had. Maar maakt ook verder niet uit :)

 17. Chiel

  Dat was ik dus :)

  Na 7 maand nog steeds dit gekloot, dit moet toch makkelijkop te lossen zijn (standaard WordPress site). Kan niemand er iets aan doen?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.