Natasia verlaat na 303 dagen De Gouden Kooi

‘Miljonair’ van het eerste uur Natasia heeft donderdagavond De Gouden Kooi verlaten. Tijdens de maandelijkse ontslagronde werd Natasia unaniem weggestemd door de overige Miljonairs. Als gevolg van de unanieme stemming krijgt zij haar borg terug, met aftrek van 2.000 euro aan opgelegde boetes. Miljonairs die er tijdens de maandelijkse ontslagrondes unaniem worden uitgestemd worden niet vervangen door een nieuwkomer. “Het is goed zo“, reageert Natasia.

Het gedwongen vertrek van de Surinaamse komt onverwacht. Lange tijd leek zij te kunnen rekenen op de steun van Brian, die nu nog de enige Miljonair is die het riante landgoed vanaf de allereerste dag bewoont. De vriendschap liep de afgelopen week enige schade op waardoor de positie van Natasia op de tocht kwam te staan. Huub zag hiermee zijn kans schoon een concurrent weg te spelen en vroeg een ontslagronde voor Natasia aan, naar nu is gebleken met succes.

De zelfbenoemde diva verlaat de villa echter met opgeheven hoofd. Na een verblijf van 303 dagen in de luxueuze villa is Natasia weer met haar kinderen herenigd. “Het is goed zo. Ik was van plan om 23 september uit eigen beweging te vertrekken, als ik een jaar in de villa had gezeten. Dat mijn vertrek met twee maanden is vervroegd maakt me alleen maar blij. Mijn tijd zit er op, het is mooi geweest. Ik kan nu mijn kinderen, vriend en familie weer in mijn armen sluiten.

Hoewel Natasia de beslissing om te vertrekken het liefste zelf had genomen kijkt ze terug op een geslaagd avontuur. “Dit is een ervaring geweest om nooit te vergeten. Ik heb bereikt wat ik wilde. Tijd voor mezelf, ik ben flink afgevallen, heb een borstcorrectie ondergaan, mijn rijbewijs gehaald, een start gemaakt met een secretaresseopleiding en veel over mezelf geleerd. Ik begrijp dat veel mensen in de buitenwereld zich druk hebben gemaakt om mij en de overige Miljonairs. Dat is absoluut nergens voor nodig. Ik heb van iedere dag genoten en kom hier beter en sterker uit.

De 33-jarige Natasia voelt zich niet verraden door haar beste maatje Brian. “Het is en blijft een spel. Ik zal ze allemaal missen, de een wat meer dan de ander natuurlijk. En zij mij ook denk ik, wie moet er nu koken en de boel aan kant houden? Het zal nog zwaar voor ze worden zonder de moeder van de Villa.”

Concrete plannen voor de toekomst heeft Natasia nog niet. “Ik heb met volle teugen genoten van alle aandacht en publiciteit maar de komende tijd kies ik zoveel mogelijk voor mezelf, mijn kinderen en lieve vriend. Misschien vertrekken we wel voor een vakantie naar Suriname. Dan kan ik in alle rust de boel op een rijtje zetten.”

Miljonairs die er tijdens de maandelijkse ontslagrondes unaniem worden uitgestemd worden niet vervangen door een nieuwkomer. Vanaf vandaag strijden dus nog zeven Miljonairs om de hoofdprijs: de villa ter waarde van 2 miljoen euro en de jackpot van 1.000 euro per dag.

Meer in Talpa

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen